tiistai 8. lokakuuta 2013

Vaatekaappini klassikot

 photo wardrobebasics.jpg
Kun nyt klassikoista puhumisen linjalle lähdettiin, niin julistettakoon viikko vaikkapa klassikkoviikoksi.

Kuten voisi miltei yleiseksi tiedoksi luokitella, pukeutumiseni on usein varsin trendijohtoista ja välillä melkein ilman päämäärää siinä suhteessa, enemmän tai vähemmän tuuliajolla. Ei sillä, etten arvostaisi klassikkojuttuja. Ne ovat kuitenkin kunkin vaatekaapin kantava selkäranka, usein se hyvä lisä asuun, kun ei tarvita enää mitään huomionkiinnittäjää. Kameleonttivaatteiksikin niitä voisi kutsua - sopivat miltei kaikkeen ja sulautuvat yhteen asun kuin asun kanssa.

Yllä ruudukossa näette, miten olen pukeutunut varmaan viimeiset neljä viikkoa, ainakin 3 päivää viikossa. Suosikkejani ovat olleet Weekday Collectionin tummansininen takki, COS:in musta angoraneule, Casion kullanvärinen digitaalikello, COS:in harmaa t-paita, matalat mustat bootsit (kuvan kenkiä en omista, mutta vastaavia korollisia nilkkureita useamman parin), Weekdayn Thursday-farkut, Acnen tummansininen villahuivi ja rakas ruhjuinen Célineni.

Mitä teidän luottovaatteisiinne, joka asun kameleonttikuteisiin, kuuluu?

kuvat: weekday.com, cosstores.com, casio-europe.com, stories.com, lerayonfrais.fr, intheircloset.com

1 kommentti:

  1. Ihana tuo laukku, voisin kyllä kotiuttaa ;)
    Itsellä mukana kulkee lähes päivittäin Stockalta löytämäni Gianni Chiarinin laukku, joka malliltaan muistuttaa vähäsen Vuittonin Neverfullia. Kätevä kun mikä, ja muuntuu moneen. Talvella käytänkin melkein aina Mulberryn tummanruskeaa Bayswateria :)

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.