maanantai 14. lokakuuta 2013

Pitkä viikonloppu

 photo milano.jpg
Vinkeistänne oli ihan mielettömästi hyötyä käväistessäni keväällä Barcelonassa - kiitos niistä vielä kerran - joten kokeilen onneani ja pyydän tällä kertaa vinkkejä viikonlopputekemiseen Milanoon! Olen suuntaamassa parin viikon päästä Italian muotipääkaupunkiin ja pelkän shoppailun sekä Pradan näyteikkunoiden kuolaamisen lisäksi haluaisin kuulla, missä kannattaa ruokailla, ihastella arkkitehtuuria ja tietty shoppailla mm. vintagea ja ehkä tehdä outlet-löytöjä. Kuulisin siis mielelläni parhaat Milano-vinkkinne; tänne ja jakoon siis! :)

----------

Any tips for a long weekend in Milan?

9 kommenttia:

 1. Milanosta tehdään bussimatkoja Mendrisioon FoxTown outlettiin, jos kiinnostaa :) Siellä ainakin juuri kuolailin lähes -50% alella Pradan laukkuja ;)

  VastaaPoista
 2. Milanostahan löytyy kuuluisa alkuperäinen "Viimeinen ehtoollinen" teos. Jos sitä mielii katsomaan, kannattaa varata aika etukäteen! Suosittelen myös tuonne tuomiokirkon katolle kiipeämistä. On ihan omansalainen maailma. Kivaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Muutama ruokavinkki ollos hyvä! Ihanaa matkaa!!

  http://tunnetila.refashion.fi/2013/09/30/ruokavinkkejamilanoon/

  VastaaPoista
 4. D-Magazine outlet, metroaseman Porta Genovan lähellä (n. 20min Duomolta) oon ite muuttanu hetki sitten Milanoon ja eksyin jo tonne :) Matkaan lähti See by Chloe laukku -60%. Siellä oli vaikka mitä ostettavaa (Stella McCartney, Demeulemeester, Margiela..) hinnat tosin silti suht korkeat kun jo lähtöhinnatkin ovat.. Mutta suosittelen! Siitä voi jatkaa iltaa Naviglin alueelle kanavien varsilla paljon hyviä aperitivo ruokapaikkoja!

  VastaaPoista
 5. Täytyy vielä lisätä Excelsior Milano! Hieno rakennus ja merkkeinä mm Marant, Dries van Noten, Haider Ackermann.. La Rinascenten katolla kiva syödä lounasta ja ihastella Duomoa. Ostoskatuna suosittelen Corso di Porta Ticinese, jossa paljon pieniä persoonallisempia putiikkeja kuin keskustassa Duomon ympärillä jossa perus Zarat, hm ym..

  VastaaPoista
 6. Kävin myös FoxTownissa - jos on aikaa niin sinne voi mennä, mutta ei siellä nyt mitään ihmeitä ollut.
  Keskustasta löytyy myös DMagazine-outlet-myymälöitä ja niissä kannattaa ehdottomasti käydä! Samoin tietenkin 10 Corso Comossa. Galleria Vittorio Emanuele II on upea Pradan vanha liike ja myös Gucci Cafe. Ihanaa matkaa!

  VastaaPoista
 7. Ou mai. Kokemus Milanostani on surkea: kaupunki on ihan älyttömän tylsä. Mutta mikäli Pradojen ja D&G:n kaltaiset kaupat riittävät, niin siihen kaupunki on täydellinen. Minulle se oli tylsä kokemus.

  VastaaPoista
 8. Vastaavia kommentteja olen kuullut aika paljon - siksi pyysinkin kertomaan, mikäli joku on löytänyt sieltä kivoja paikkoja :)

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti drinkille Armanin hotellin Bamboo Bariin. Aivan uskomattoman hieno paikka, eikä haittaa vaikka olisi keskellä päivää ainoa asiakas :-)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.