keskiviikko 18. syyskuuta 2013

The Ultimate Autumn Shoe

Yhteistyössä Sorel

Viime vuonna kaikilla Helsingin trendiniekoilla tuntui olevan talvikenkinä SORELit. Muistattehan ne tallikenkämäiset, rennot ja ehdottomasti lämpimät saapikkaat?

Tänä vuonna Sorel on panostanut myös muihin kenkiin kuin vain yllä mainittuihin moderneihin klassikkoihin. Valikoimasta löytyy jos jonkinlaista saapasta ja nilkkuria - kaikki laadukasta nahkaa ja tarkoilla yksityiskohdilla viimeisteltyjä.Minulle tarjottiin mahdollisuutta esitellä muutamat kengät Sorelin mallistosta ja ihastuin näihin kuvassa näkyviin ruskeisiin, tasapohjaisiin nyörisaappaisiin. Sorelin tyyliä ja reipasta asennetta kunnioittaen yhdistin kengät ensimmäisenä rentoon viikonloppuasuun, joka sopisi niin mökille kuin kaupunkihengailuunkin. Kengät ovat sopivan huomiotaherättävät, mutta kuitenkin klassiset - siksi ne yhdistyvät helposti monenlaisiin asuihin.


Sorel 'Scotia'
Omaan tyyliini sopii varsin hyvin erilaisten komponenttien sekoittelu ja sirovartiset Sorelit istuvat helposti myös mekkoasuun muiden murrettujen sävyjen kaveriksi.

Sorelin syysmalliston muita herkkuja pääsee tsekkailemaan täältä - kengät ovat kaikki tosiaan viimeisen päälle laadukkaita ja sopivat todella hyvin Suomen hankaliin syysolosuhteisiin kuin toisaalta talveenkin. Sain huomaani myös toisen parin tämän kamppiksen tiimoilta ja esittelenkin sen vielä tällä viikolla. Silloin kannattaa pysyä loopissa, sillä saan myös arpoa yhden parin!

Kumpi asu on suosikkinne?

Yhteistyössä Sorel

11 kommenttia:

 1. Toivottavasti valkkasit nuo Joan of Arctic Wedget, erittäin kovasti sun näköinen ja näkisin ittenikin Lontoon loskaisilla kaduilla niissä kipittävän - ei varmasti tulis loska tai vesi läpi! Molemmat asut toimi, mutta eka on ehdottomasti onnistuneempi, aika täydellinen syyskokonaisuus. :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Viimeisen asun hame kolahti! Mistä noin kauniin saa? Pitääkö kengät oikein kunnolla veden poissa jaloista? On kyllä hienot!

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näytät, erityisesti ekassa kuvassa!

  VastaaPoista
 4. Tykkään ensimmäisestä asusta, hyvin stailattu :)

  VastaaPoista
 5. Ah näitä näkyi Tukholmassakin viime talvena ja en ymmärtänyt niiden päälle kyllä yhtään. Ihmettelin vaan että miten sitä ihmiset käyttääkin niin rumia kenkiä. Nuo ruskeat nyt ovat jotenkin siedettävämmät kuin noi perus puolikumpparit, mutta joo ei iske tähän tyttöön...

  VastaaPoista
 6. [...] mina damer och herrar, mikäli valitsette näistä neljästä (kaksi aiempaa täällä) asustani sen suosikkiasunne ja kommunikoitte sen minulle kommenttiboksiin, olette mukana [...]

  VastaaPoista
 7. Hahaa, se onkin yllättävän hyvä kuva (ottaen huomioon sääolosuhteet.... brrr)

  VastaaPoista
 8. Se on harmi kyllä Zaran alesta viime talvena napattu mekko, ihan samaa ei siis löytyne enää :( Kyllä vaikuttavat pitävän veden loitolla, ja kunnon pohjat pitävät varmaan pystyssä talvella! :)

  VastaaPoista
 9. No ne oli mun kolmas vaihtoehto, mutta valkkasin sitten korolliset kumpparit, kun en kumisaappaita omista muutoin :) Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 10. Ne talvibuutsit tosiaan jakoi mielipiteitä viime talvena! Itsekään en niitä hankkinut, mutta vähän lämpeän näille Sorelin ei-niin-erikoisille versioille - varsinkin kun kaapistani puuttuu kaikki kunnon vedenpitävät kengät :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.