maanantai 23. syyskuuta 2013

Outnet favouritesTakki/coat T by Alexander Wang, laukku/bag Orla Kiely, neule/knit T by Alexander Wang, bootsit/boots 3.1 Phillip Lim, aurinkolasit/sunnies The Row, korvakorut/earrings Oscar de la Renta

Itselläni on pahana tapana surffailla parina päivänä viikossa Outnetissa - budjetti harvemmin kärsii isosisko-NAP:in hintoja, joten Outnet on ainakin siihen verrattuna vähän edullisempi vaihtoehto designertuotteisiin ihastuneille. Tällä viikolla silmät ovat osuneet useampaan kertaan ylläoleviin juttuihin. Erinäisistä syistä en kuitenkaan ole tullut niitä ostaneeksi - syyt tässä alla!

1. Musta, klassinen villakangastakki, joka toimisi hyvin sekä toimisto- että vapaa-ajan tyylin kanssa. Moderni suora leikkaus ja kaunis kaksirivinen napitus.

Miksi ei? Kaapissani on kolme mustaa villakangastakkia, joista yksi on tänä vuonna hankittu. Akuuttia tarvetta ei siis ole.

2. Strukturoitu laukku, joka niin ikään sopii moneen menoon. Värit piristäisivät melko tummia syysasujani helposti. Raamikas ulkomuoto pysyisi ryhdikkäänä ja siksi siistin näköisenä pitkään, hinta on huokea.

Miksi ei? Aikaisempi vastaavassa tarkoituksessa ollut laukku, beige Miu Miu, on saanut maata dustbagissaan pitkään. Lisäksi unelmalaukkulistalla on monta siellä jo pitkään ollutta laukkua - miksi ostaa ihankivoja, jos voi säästää nekin rahat siihen ykkösjuttuun?

3. Hauska neule yhdeltä lempimerkiltäni - tällä saisi helposti mielenkiintoa mustista farkuista ja bootseista koostuviin asuihin.

Miksi ei? Nyt kun lasken, kaapissani taitaa olla toistakymmentä paksua neuletta, joista aktiivisesti käytössä on ehkä 3.

4. Kun näin nämä kengät aikoinaan Rumi Neelyn blogissa, muutuin kateudesta miltei vihreäksi. Lisäksi kaapissani ei ole simppeleitä, tolppakorkoisia syysbootseja.

Miksi ei? No kun ei ole kokoja jäljellä!

5. The Row:n John Lennon-tyyliset aurinkolasit ovat mielestäni edelleen supercool ja rohkea aurinkolasivalinta, vuodesta toiseen jatkuva trendi ja ehkäpä jopa moderni klassikko.

Miksi ei? Olen alkanut epäilemään jopa Wayfarerieni sopimista kasvoilleni, joten kasvokriisissäni en osaa ostaa aurinkolaseja nyt netistä. Aikaisemmin ei ongelmaa ollut, joten toivottavasti painin väliaikaisen mielenhäiriön kanssa.

6. Vintage-henkiset helmikorvakorut ovat ehkä vähiten sitä, mitä ihmiset yleensä odottavat näkevänsä tässä blogissa. Salaa kuitenkin rakastan pukukoruja ja syksyllä on tulossa useammat juhlat, joissa käyttää pitkiä roikkuvia korviksia. Helmikoristeiset kaunottaret sopivat värityksensä vuoksi useampaan asukokonaisuuteen.

Miksi ei? Kiinnittyvät klipseillä, eli puristavat korvalehden kuolioon tai vaihtoehtoisesti tippuvat.

(sisältää mainoslinkkejä/contains commercial links)

6 kommenttia:

 1. Mä katsoin tuota T Wangin takkia kans ja melkein jo oli ostoskorissa! Mulla on 0 mustaa perusvillakangastakkia joten olis ihan perfect.

  VastaaPoista
 2. Ihana neule! Onko sulla kokemusta T by Alexander Wangin vaatteiden laadusta? Neule olisi mukavan edullinen, mutta materiaaliyhdistelmä mietityttää.

  VastaaPoista
 3. Mulla on niiltä vissiin 2 mekkoa ja 1 hame, ne ovat kaikki ihan übersuosikkejani ja pysyneet hyvinä - neuleiden puolesta en osaa sanoa harmi kyllä :/ Mä ihastuin kanssa tuohon malliin ja hintaan :D

  VastaaPoista
 4. Toi on ihan superkaunis! Toivottavasti ehdit napata sen...

  VastaaPoista
 5. Ihana laukku! Kertoilisitko hieman tuolta tilaamisesta? onko luotettava ja tuleeko tuolta tilattaessa veroja tai tulleja? Onko palauttaminen hankalaa? Hinnat on nimittäin tooosi kivoja!

  VastaaPoista
 6. Eikö! Tuolta tilaaminen on älyttömän helppoa - kyseessä on Net-a-porterin outlet-sivusto oli erittäin luotettava. Olen itse tilannut useamman kerran ja aina kaikki sujunut hyvin, palautukset toimivat myös. :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.