maanantai 26. elokuuta 2013

Fall wishlistaurinkolasit/sunglasses Ray-Ban, hattu/hat H&M, brodeerattu jakku/embroided jacket H&M, bootsit/boots Laurence Dacade, takki/coat Ganni, loaferit/loafers 3.1 Phillip Lim, laukku/bag Balenciaga, hame/skirt J.W. Anderson, rannekoru/bracelet Marc by Marc Jacobs

Pitkään hangoittelin vastaan, mutta (harmillisen) syksyisen kirpeä ilma ulkona houkuttelee keräilemään ainakin hankintalistaa syksyksi. Tänä syksynä voisin kuvitella itseni ruututakissa, loafereissa, kapteeninlakissa ja Balenciagan 'Velo' kourassa kiitämässä pitkin katuja. Kumma tuo Balenciaga-juttu; vuodesta 2007 siitä olen haaveillut, mutta hankittua ei ole koskaan tullut. Ehkä se on jäämässä ikuiselle hankintalistalle, jota ei ole tarkoituskaan toteuttaa?

(sisältää mainoslinkkejä/includes commercial links)

8 kommenttia:

 1. Gannin takki <3 ja nuo loaferit.. Oma wishlistikin vain kasvaa syksyn lähestyessä!

  VastaaPoista
 2. Mua on henkilökohtaisesti ihmetyttänyt aina tuon kyseisen Balenciagan laukun hypetys, sillä mun mielestä se ei ole hyvällä tahdollakaan kaunis laukku vaan jotenkin mitäänsanomattoman näköinen. Nilkkureihin sen sijaan rakastuin kovasti!! ja oikeastaan jokaiseen muuhun poimintaan, heh!

  VastaaPoista
 3. No eikö! Joku joulupukki vois lähettää noi mulle syyslahjana... :D

  VastaaPoista
 4. Sama! Tuntuu ihan yhtäkkiä nyt alkavan löytyä kaikenlaista kaunista syysostoslistalle!

  VastaaPoista
 5. Nää on näitä henkilökohtaisia makueroja vissiin... ns. broque-Baleja en ottaisi itsekään mistään hinnasta, sama vähän isoniittisten versioiden kanssa, mutta tuo mokkainen Velo kelpaisi kyllä :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.