lauantai 6. heinäkuuta 2013

The flippy skirtItse asiassa olen tällä hetkellä 100 % varmuudella Turussa viettämässä ystäväni polttareita ja nauttimassa - toivottavasti - hyvästä säästä ja - varmasti - hyvästä seurasta, mutta tässä on hame, jonka sain Gina Tricotilta viime viikolla. Se on röyhelöineen ja printteineen kuin suoraan jostain Marantin mallistosta, kauniin boho chic ja resorivyötäröineen juuri sellainen, kuin kesähameen tulee olla. Pikku nuotionokitahrat ja rispaantuneet reunat eivät haittaa, vaan hame näyttää yhtä siistiltä tai epäsiistiltä kuin sen pitääkin.

Toivottavasti teillä on loistava viikonloppu ja aikaa rentoutua, riekkua tai rokkailla - Ruisrock jää tänä vuonna väliin mielettömistä perjantaiesiintyjistään huolimatta, mutta onneksi on parempaakin tekemistä ;)

lippa/cap H&M, aurinkolasit/sunnies Mango, toppi/top Weekday (saatu/gift), hame/skirt Gina Tricot (saatu/gift), bootsit/boots Acne

----------------

I'm actually in Turku for a bachelorette party for my friend but here's one outfit from last week. I got this skirt from Gina Tricot a while ago and fell totally in love with it - so Isabel Marant boho chic that could be my favourite skirt for the rest of the summer. Hope you have had a great week - mine was insanely busy but hopefully now the whole bachelorette party gang is already up and going and having a good time :) 

3 kommenttia:

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.