lauantai 29. kesäkuuta 2013

Not just another pairArvelin, etten tule löytämään mitään alennusmyynneistä, mutta sitten tajusin, että Collage the Shopissakin on sellainen menossa. Väsymys, ilman nahkeus iholla ja yleinen uupumus häipyivät mielestä äkkiä, kun bongasin hyllyiltä jotain mieletöntä. Nimittäin mustat sandaalit! Eikä ihan mitkä vaan sandaalit, vaan superhotit Jimmy Choon sandaalit koossa 36 ja puoleen hintaan. Konsultoin Johannaa pikaisesti ja sain siunauksen ostokselleni, joten n. 15 min myöhemmin kiikutin kaupasta nämä kaunottaret.

Väitän, että kannatti. Mikäli joku on vielä eri mieltä, kehtaan vetää mukaan vielä erään fiktiivisen freelance-kirjoittajan Manhattanilta, joka varmasti olisi sitä mieltä, että kyllä tyttö yhdet Choot tarvitsee.----------

New prettybirds on my shoe shelf. Don't they look adorable?

3 kommenttia:

 1. Upeat! Näen jo mielessäni miten makeesti noi sopivat lähes kaikkiin asuihisi. Hyvä ostos, ja vielä puoleen hintaan! ;)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi miten upeat! Saanko udella hintaa?:) Harvoin tajuaa että alessa olisi syytä rynnätä pikemminkin tekemään laatulöytöjä Collage the Shopin kaltaisista liikkeistä, itse nimittäin juoksen lähinnä vain Zaraa läpi.

  Ida/
  http://www.sevenstepstotown.com/

  VastaaPoista
 3. Aivan upeat! Olisi ollut väärin jättää ne kauppaan!

  www.danizooblog.blogspot.com

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.