torstai 27. kesäkuuta 2013

Back to city, back to old habits


toppi/top Gina Tricot (saatu/gift), farkkushortsit/denim shorts Cubus, kengät/shoes Whyred, laukku/bag Rebecca Minkoff


Noni, takas kaupungissa, älyttömässä kuumuudessa ja pukeutumiskriiseilemässä kesävaatteettoman kaapin äärellä. Kevythän sitä kesällä on mökillä olla, kun voi viilettää vaikka viisi päivää samassa topissa. Tai ehkä se olen vaan minä possu, joka niin ällö olen, hah :D

Anyhow, mitäs muuta kuin Ray-Banit päähän ja Whyredit jalkaan, sen jälkeen ollaan jo vähän matkalla kohti kaupunkikelpoista. Väriä en ole saanut ihoon nimeksikään, vaikka kuvan valokin huijaa vähän, mutta ei ole oikein tarkoituskaan. Vuosi vuodelta tulen vain huolestuneemmaksi auringon vaikutuksesta ihoon ja siksi tavoittelen ehkä lähinnä tervettä päivetystä. Kuvan kalkkis ei kyllä ole nähnyt sitäkään ;)

Toivottavasti olette nauttineet helteistä! Pukeutumiskriiseistä viis, kunhan saa lämmitellä kuumassa kesätuulessa.

--------------

Back in the city, same old shoes and Bans on. I love summer in Helsinki even though I can't dress weather-appropriate. Crisis every morning that is... Hope you have enjoyed the same super hot +30°C weather we have had here. I love the heat.

5 kommenttia:

  1. Milloin noi shortsit on hankittu? Sitä vaan et oiskohan vielä tyrkyllä :-)

    VastaaPoista
  2. Noi on itse asiassa niiden ne halvimmat stretchfarkut, joista vedin summassa keittiösaksilla lahkeet irti :D

    VastaaPoista
  3. Satuin selailemaan sinun Barcelonan matkakuvia ja silmiin osui uskomattoman kaunis kuva värikkäistä, pitkistä portaista. Itse olen suuntaamassa Barnaan heinäkuussa ja kiinnostaisi tietää, mistä kuva on otettu? :)

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.