maanantai 13. toukokuuta 2013

Summer parkaaurinkolasit/sunnies Monki, parka Weekday (saatu/gift), bootsit/boots Wang

Tämän viikonlopun olen viettänyt Jyväskylässä, moikkaamassa niin vanhempiani ja erityisesti äitiäni äitienpäivän kunniaksi sekä piipahtanut vähän sukuloimassa Savossa. Eilen päälläni oli uusi ohut parka, joka passaa neulemekon kanssa paremmin kuin hyvin näihin melkolämpimiin keleihin.

Äiti tiedusteli, miksi käytän aina niin 'gettomaisia' taustoja kuvissani. Syystä että sopivat omasta mielestäni tyyliini. Tavallaan hauskaa, että niiden puute on ainoa, mikä harmittaa täällä vanhempieni asuinalueella. Käytännössä tuosta tunnelista tunnistaa sen, milloin kuva on napattu Jyväskylässä - se kun on ainoa edes jonkin verran 'formaattiin sopiva' kuvauspaikka lähistöllä ;)

Jyväskylässä lähinnä hengailen suuren siskoskatraani kanssa ja syön, eikä täältä äidin helmoista ole koskaan kovin kiire takaisin aikuiseen elämään Helsinkiin ;)

------------

I'm currently in middle Finland, city of Jyväskylä visiting my parents and rest of the family. No hurrying back to Helsinki, here's the dining table is always set and cupboards full of food ;)

2 kommenttia:

  1. wow !!! love the parka and the shoes !!! perfect pair :)
    x

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.