sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Luottosandaalit

Aikamoisia odotuksia lataan juuri kotiin klikkailemiini Whyredin mustiin sandaaleihin, joita en ole koskaan livenä sovittanut, tituleeraamalla niitä valmiiksi jo "luottosandaaleiksi". Oletus perustuu ihan vaan visuaaliseen kokemukseen - 10 cm tolppakorko näyttää helpolta kävellä ja sandaalien paksut nahkaremelit jalkaa hyvin tukevilta.Whyred on toinen ruotsalaisista suosikkimerkeistäni Acnen lisäksi. Toisin kuin Acnella, Whyredillä nojataan kuitenkin simppelimpään suunnitteluun ja hinta-laatu-suhteessa on vielä jotain järkeäkin. Yksi yli kaiken lempijutuistani, nimittäin tummansininen Flora-neule, on Whyrediltä. Se esiintyy arjessa usein päälläni ja blogissakin aika ajoin. Whyrediä voisi ehkäpä kutsua luottovaatevalmistajaksi. Samaa on suomalaisessa Samujissa.

Ostin sandaalit itse Whyredin nettisivuilta, mutta jos samat kiinnostavat, ostaisin ne nyt kyllä Zalandosta. Maksoin meinaan 30 euroa + postikulut enemmän siitä ilosta, että tulevat merkin omilta nettisivuilta. No sense. Saa nähdä jaksanko ihan palauttaa ja tilata Z:sta sitten uudelleen tuon erotuksen vuoksi, mutta kyllä 50 euroa yleensä on sellainen summa, jonka perusteella ostopaikkavalintoja jo teen...

Kengät löytyvät edullisemmin siis täältä.

---------

Whyred is one of my favourite Swedish brands. I love Acne, too, but they're been hauling prices up every second year and we're about to reach the limit that it just doesn't make any sense buying any Acne products anymore because of the ridiculous prices and not equally good quality. So, Whyred. Whyred doesn't produce as extravagant fashion as Acne does but rather those garments you trust most in your wardrobe. The work horses of the garderobe. I bought my Flora knit from Whyred few years ago and I couldn't be happier with it. I can't count how many times I've worn it when nothing else seems to fit.

I'm hoping the same for these sandals. It's just a minor detail, but I ordered those directly from Whyred.se website. If I had done my research more carefully, I would have placed my order to Zalando. I would have saved at least 50 euros!

(sisältää mainoslinkkejä/contains commercial links)

11 kommenttia:

 1. Voi ei, aika iso hintaero noille nyt lopulta tulee. Höh. Mutta kivat on joka tapauksessa!

  Mä olen tilannut muutaman viikon sisään kahdesta eri verkkokaupasta kengät. Ensimmäiset ehti jo tulla ja ne oli ihan eri kengät mitä tilasin. Jestas että ärsytti! Tilasin ne vielä Jenkeistä eli maksoin tullit päälle ja paketista paljastui väärän merkkiset liian pienet kengät. Hirveen kiva. Toinen kenkälähetys pitäisi tulla ensi viikolla, toivottavasti tällä kertaa paremmalla onnella.

  VastaaPoista
 2. Uu näyttävät kyllä ihan törkeen ihanilta!! :)

  VastaaPoista
 3. Oi! Onko kenkien koko true to size? Voisi tilata kun ovat alessa tuolla Zalandossa...IIk, pakko saada:)

  VastaaPoista
 4. No eikö, kyllä 50 euroa jo jossain vaikuttaa :( Noita kuulee aina välillä, että paketista paljastuu ihan mitä sattuu. Itselle ei ole osunut huonoa tuuria kohdalle, mutta vaikka kuinka monelle kaverille kyllä - esim. Topshopin kanssa. Saithan ne väärät palautettua ja oikeat kotiin kuitenkin?

  VastaaPoista
 5. Toivotaan et ovat myös! Saisivat saman aseman sandaalikerhossa kuin H&M:n mustat perusbootsit muutoin! :)

  VastaaPoista
 6. Itse tilasin koon 36, normikokoni on 36(joskus 36.5). Ihan surutta vain oletin, että Whyredin koot ovat ruotsalaista mittaa myös kengissä (eli pohjoista normikokoa ;)) Tosiaan, Zalandossa olivat alessa, ja mä hölmö tilasin Whyredin sivuilta. Kyllä harmittaa! :P

  VastaaPoista
 7. Valitukseni vääristä kengistä on kuulema laitettu eteenpäin ja se käsitellään noin neljän arkipäivän kuluessa. Saapa nähdä myöntävätkö virheensä vai tulinko tilanneeksi sulle sopivat New Balancen lenkkarit. Mulle noi ei ainakaan mahdu. ;)

  VastaaPoista
 8. Oi, ihanat! Itse en vielä tiedä/ole päättänyt mitkä olisivat luottokenkäni tänä kesänä, Ehkä siis jää nähtäväksi :)


  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Nina: Jos ei mene läpi, niin laita kuvaa FB:n inboxiin ;)

  VastaaPoista
 10. No mut onneks ei olla vielä es kesäkuussa, niin näillä "vakavilla päätöksillä" ei ole vielä kiire ;) Mäkään en voi vuorenvarmaksi noista sanoa vielä, katsotaan, kunhan ensin saapuvat! :D

  VastaaPoista
 11. [...] ilmoitti viivästystä, joten eivät päässeet jalkaan viime viikonlopun juhliin vielä. Kuten epäilin, taitavat kuitenkin varastaa kärkisijan kesäkenkien mittelössä – sen verran mukavat ja [...]

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.