keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Let's go cyclin'

Sain valita jokusen jutun Weekdaylta ja päädyin tähän hauskaan pyöräilymekkoon. Ensin olin melko epäileväinen koko mekon suhteen (no onhan se nyt raju!), mutta oikeastaan tai ainakin linssin läpi se näyttää jopa aika hyvältä. Tietty sisällä olevaa kroppaa voisi vähän vielä trimmata lisää salilla, mutta mun mielestä mekko onnistuu näyttämään ihan näin tavan kropallakin hyvältä. Se kai on pointtinakin - printteineen ja väreineen mekko taitaa kaventaa sopivasti juuri oikeista kohdista ;)

Mitäs tykkäätte mekosta? Fierce, no?

Se löytyypi ihan ostettavaksi myös täältä.

----------

I got this dress from Weekday the other day and I had my doubts about it... But even on my (very average) body it manages to look cool even though it fits almost skin-tight. The color patches flatter any body, makes it look more... let's say, streamlined. ;)

16 kommenttia:

 1. Väitän, että kroppasi on kaikkien postaustesi perusteella ilman kikkojakin hyvässä kunnossa, mutta hieno on mekko jokatapauksessa. :)

  VastaaPoista
 2. On raju! Ja siis pelkästään hyvässä mielessä tietysti. Monesti ite kans innostun vaatteista missä on mukana myös vähän leikkimielisyyttä, aina ei tarvii ottaa itteensä niin vakavasti :D Tossaki mekossa varmaan juju on just se että toi printti hämää huomion siitä että mekon malli on muuten tosi naisellinen, vähä rennontaa asua. Eli mun mielestä täys kymppi!

  VastaaPoista
 3. Upea mekko, hurja aivan :) Ja kroppa on VAU.

  VastaaPoista
 4. Blogistanian parhailla säärillä olisi vääryyttä olla käyttämättä minimittaisia helmoja. ;) En kuitenkaan keksi yhtään tilaisuutta jossa voisin itse ko. mekkoa käyttää. (Siis vaikka eläisimme maailmassa jossa kroppani olisi täydellinen.) Mekko on juhlaan liian arkinen ja arkeen taas omaan makuuni liian alleviivaavan sporttinen. Paitsi tietty pyöräillessä tuo voisi olla ihan ok. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos... pikku kikat tosin saavat aina näyttämään vähän paremmalle, riippumatta kropasta ;)

  VastaaPoista
 6. No eiks, just sopivan härö mekko - eikä ainakaan liian vakava! :) Totta, yksivärisenähän tuo olisi aika häiritsevän makkarankuori, mutta tällaisena just huippu!

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Upean hurja mekko siis ;)

  VastaaPoista
 8. Mä keksin... lähden heti Kaikuun tää päällä - täähän on hipsterbileisiin ihan ykkösmekko! ;) Pyöräillessäkin toimis varmasti, ainakin pyöräilyshortsien kanssa :D Nyt alkoi ihan nolottaa toi kroppa-asia tuolla postauksessa, tarkoitus kun oli vaan sanoa, että ei tartte olla malli et tää mekko sopii :D

  VastaaPoista
 9. No wwau, sun päällä kyllä hot! itelläni vierastan juuri ton mallisia mekkoja kun ei noita muotoja löydy oikein nimeksikään...tyköistuvuus ei oo se mun juttu :P

  VastaaPoista
 10. Ohhoh!

  Tuo oli eka ajatus joka tuli mieleen ja mä en kyllä vähästä hätkähdä :D Täytynee hieman sulatella :D

  Upean erilainen joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
 11. Mul on kans toi! Tosi seksy päällä!

  VastaaPoista
 12. Mä en oikein koskaan innostu selkeästi sporttityylisistä jutuista, mutta kun olen aikoinaan harrastanut maantiepyöräilyä, alkoi tuo mekko näyttää hyvältä... aivan käsittämätöntä! Tosin varmaan sitten itse tempoisin kuitenkin tuon niskaani vain pyörälenkille lähtiessä (todellisuudessahan tuossa pitäisi kiskoa helmaa ylemmäs, että pystyy pyöräilemään, ja alle tietty pyöräilyhousut).

  Oon järkyttynyt omasta reaktiostani. Apua.

  VastaaPoista
 13. Hah, kiitos! :) Tyköistuvuus ei normisti viehätä muakaan - tulee jotenkin tyrkky olo - mutta tässä se noiden melkoisen epäseksikkäiden kuvioiden vuoksi toimii hyvin :D

  VastaaPoista
 14. Hahhah, ajattelinkin et johan nyt, kun kaikki purematta tän nielevät eikä yhtään nikottelua tule :D Ei varmastikaan passaa kaikkien makuun, eikä siinä mitään pahaa ole. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 15. No eiks! Mut ei liian hot, vaan pyöräilykuviot rauhoittaa hyvin! :)

  VastaaPoista
 16. Haha, mulla kävi niin, että katsoin mekkoa henkarilla todella epäilevästi ja päälleni vedettyä olin ihan myyty. Täähän varmaan sopis tosiaan oikeastikin pyöräilyyn - shortsit alle, kypärä ja vauhtilasit päähän ja menoksi! ;) Kannattaa harkita! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.