tiistai 28. toukokuuta 2013

Kerran kesässä - grunge overdose

Jälleen itselaukaisijan kanssa temppuillessa pääsin tilanteeseen, jossa turhauduin niin pahasti koko kuvaustoimintaan, että keräsin kimpsut ja kampsut ja juoksin kamera kaulassa takaisin sisälle. Yksi ärsyttävimmistä puolista itsensä kuvaamisessa on, että huonoista kuvista voi syyttää (itsensä lisäksi) vain tekniikkaa. Jota itse ohjaat.

No, ainoa tarkentunut kuva - siitä huolimatta, että asettelin itseni mielestäni varsin hyvin keskelle kameran tähtäintä - oli sitten jälleen kerran liian iso julkaistavaksi sellaisenaan. Inhoan itse sellaisia kuvia, joita saa sahata edestakaisin tajutakseen, mistä koko kuvassa on edes kyse. Mutta, tästä pääsemme siis siihen, että lainasin Jennan edesmenneen blogin asukuvaideaa ja liitin "liian ison" kuvan ympärille raameiksi suurennoksen toisesta kuvasta. Voilá, hyvin toimii, joten kiitos Jenna!

Kun lämpömittari huitoo parinkymmenen yli, heitän täysin huoleni siitä, että on vasta toukokuu. Suomen kesä voi olla äkkilyhyt ja jatkua vain pari viikkoa toukokuussa, joten kaivan hihattomat ja shortsit kiireen vilkkaa kaapin perältä. Tässä asussa alunperin 'asusteeksi' tarkoitettu Tarjoustalon ruutupaita saattaa kohota ihan oikeaksi lämmittäjäksi asti auringon vajotessa kevätiltana. Kätsää!

----------

Warm enough for a sleeveless top and shorts, but it could change any day now. Weather has always been a bit unpredictable here in Finland. Lucky to have my plaid shirt with me so expected turn to lower degrees in temperature will not surprise me unpleasantly :)

2 kommenttia:

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.