maanantai 6. toukokuuta 2013

Kehukuukausi


Toukokuu on Costumen kehukuukausi, joten pistän korteni kekoon ja lähetän kehut entiselle kotitontilleni Costumen kiiltokuvan muodossa.

Haluan nimittäin kehua muotimimmi Piretiä, jonka kauniit sisustuskuvat ja trendikkäät asut inspiroivat itseäni useana päivänä viikossa. Hersyvästi kirjoittava kaunotar kun osaa yhdistellä kadehdittavan taitavasti uutta ja vanhaa niin sisustuksessa kuin edullista ja tyyristä pukeutumisessaankin - sekä löytää ne kirpparien parhaat palat - lopputuloksena ällistyttävän kaunis koti ja mahtavat asut. Ylimääräinen plussa vielä siitä, että hänen kauttaan myös koti-kotikaupunkini Jyväskylä saa ansaitsemaansa huomiota!

Ole hyvä Piret, tästä saat Kenzon kaulakorun kasvavan Kenzo-kokoelmasi jatkoksi ;) Jaathan kehuja eteenpäin jollekulle, sillä kehu päivässä naisen tiellä pitää!

Jaettavat kiiltokuvat löytyvät täältä.

4 kommenttia:

 1. great drawings!!!

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  VastaaPoista
 2. no KIITOS AURORA !! nyt ihan puna lehahti kasvoille - niin HYVIN kehuttu :D lupaan pistää kehun eteenpäin, kyllä tämä niin nostatti fiiliksiä että mieluusti suon kehun jollekin vähintään yhtä ihanalle ;)

  pus xx

  Piret

  VastaaPoista
 3. Kuule, itse olet kehusi ansainnut!! Keep up the good work, girl! :)

  VastaaPoista
 4. Thanks belong to our illustrator, Milena! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.