keskiviikko 22. toukokuuta 2013

KaupunkiasuSama asu toimii tietty bleiserin kuin bleiserin kanssa, mutta nahkaisen version kanssa erityishyvin. Kevät on lämpimimmilläänkin aika hankala vuodenaika, kun illat eivät ole tyypillisesti mitään kesälämpöisiä. Tämä on kuitenkin tavallista bleiseriä lämpimämpi, joten sillä pärjää hieman pidemmälle iltaan kuin normaalilla.

Mustat shortsit ovat sen sijaan vieläkin vanhempi hankinta kuin nahkableiseri - ehkä viime kesältä. En koskaan ottanut niitä käyttöön aikaisemmin ja nyt löysin ne kaapistani talvivaatteita kasatessani. Alun perin Topshopista ostetut silkkiset bermudashortsit saattavat hyvinkin olla tämän kesän se juttu.nahkableiseri/leather blazer Mango, t-paita/t-shirt COS, shortsit/shorts Topshop, kengät/shoes Diane von Furstenberg, laukku/bag Proenza Schouler PS1----------

I like to edge up my outfits with this leather blazer. Any blazer would fit a grey t-shirt and silk bermudas but the leather one does it best. It's even warm enough to help me survive the chillier spring nights. It does not really get warm before June here, so wearing something to prevent catching cold is necessary.

3 kommenttia:

 1. amazing !!! especially your shady shoes ♥
  xx

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  VastaaPoista
 2. Noi kengät on täydelliset!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.