torstai 23. toukokuuta 2013

Balmain hair coutureBalmain Paris... supermerkki, jonka tuotteista edullisinkin on yleensä budjetinkaataja. Nyt merkki kuitenkin laajentaa hiustuotteisiin ja näissä ei lompakkoa kirpaise niin pahasti. Sain tuotteet testattavakseni ja tähän mennessä (vajaan viikon aikana) suosikeikseni ovat nousseet Silk Perfume eli viimeistelysuihke - antaa kauniin hennon kiillon hiuksiin ja tuoksuu ylelliselle; sekä Salt Spray, jonka avulla saa pöyhittyä hiukset rennon harjaamattomiksi... tai antaa kuvan kertoa, niin kuin Clémence Poésyllä tässä. Tuoksu on yhtä lailla paras hiustuotteista koskaan haistamani.

Silk Perfume sisältää silkkiä, joka luo hiuksiin kiiltoa. Tuote myös auttaa selvittämään ja korjaamaan hiusta sekä suojaa niitä ulkoista rasitusta vastaan. Lisäsin pullon päähän pienen atomisaattorin (kuvassa), jonka avulla suihkauksesta saa vieläkin hienojakoisemman, kuten entisaikojen parfyymeissa. Suolasuihke on sen sijaan kosteudenkestävä suihke, joka antaa pitoa ja rakennetta. Tiedotteen mukaan suolasuihke tuoksuu tähtianikselle, rakuunalle, männylle, persikankukalle, vadelmalle, gradenialle, appelsiininkukalle, neilikalle, jasmiinille, ruusulle, ylang-ylangille, liljalle, meripihkalle, vaniljalle, santelipuulle, seetripuulle, valkoiselle myskille ja balsamicolle. No, itse en noita kaikkia nyt ihan ekalla tai kymmennelläkään suihkaisulla erottamaan, mutta tuoksuu siis erikoiselle ja tyylikkäälle. ;)

------------

I got some Balmain Paris hair products for testing and now that I've been using them for a week, I would say that Silk Perfume and Salt Spray have been my favourites so far. In general, I have never found any hair products that would smell better than these - every product has its own scent but equally luxurious and stylish. Silk Perfume is basically a finishing spray which gives extra gloss and sleekness for hair and Salt Spray (name explains a lot) - the best salt spray that I've used so far.

7 kommenttia:

 1. my gosh !!! balmain has hair products? must have :)
  xx

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  VastaaPoista
 2. Ihania! Tiedätkö mistä näitä saa ostaa? :)

  VastaaPoista
 3. Balmainillahan on ollu esim hiustenpidennyksiä ties kuinka kauan, kiva että suomessakin nähdään näitä tuotteita.

  VastaaPoista
 4. Hiustenpidennyksiä joo, muotoilutuotteet ovat uusia :)

  VastaaPoista
 5. Ainakin Stockalta saa pian, ja lähin myyvä parturi-kampaamo löytyy soittamalla: 0800 93641 :)

  VastaaPoista
 6. Yep!! These are amazing! :)

  VastaaPoista
 7. [...] tosi sileät ja kiiltävät. Noh, nyt Paulini on saanut pahemman luokan haastajan, kun sain Aurorankin kehumia Balmainin uusia hiustuotteita. Jokapäiväisiksi hoitotuotteikseni nousivat heti Silk Perfume ja [...]

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.