tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vappuasu!Vappuasuna tänä vuonna on Majesta ostettu uusi mekko, jota ette kaiketi ole ehtineet blogissa vielä edes nähdä. Majea ei Suomesta saa (paitsi netistä, NAP myynee?), mutta Barcelonassa heillä oli oma putiikki.

Noissa ranskalaisissa merkeissä on aina se 'hauska' puoli, että kokomitoitus on tähän pohjoismaiseen mitoitukseen tottuneelle aina pikku itsetuntokriisin paikka. Kun on tottunut olemaan kokoa S ja 36, myyjän kommentti sovittamaan mennessä 'You would be size M' tai 'Is your size 38 or 40?' kirpaisee vähän. Eikä siinä, vaatteiden koolla ei ole sinällään mitään väliä kunhan vaate istuu ja shoppailenhan Suomessakin sen koon, joka sopii, mutta silti! No, luotin myyjään sen verran, että en lähtenyt edes kokeilemaan S:ää vaan otin suoraan M:n eli koon 2. Varmaan parempi näin kuin paniikinsekainen fiilis sovituskopissa liian pienen vaatteen jumittuessa vaikka hartioiden ympärille. Been there done that, too :D

---------

Last day of April we have a huge celebration day here in Finland... 1st of May was originally known as Workers' Day with big democratic party marches and therefore traditionally day off from work, but this pre-May-Day is nowadays quite much just a big party day for everyone. I'm wearing my high school graduation hat, all those who have graduated from high school have similar (funny) hats here :) Bought the dress from Maje in Barcelona. Would love to shop Maje (and Sandro) here in Finland too, but they've no boutiques here...

14 kommenttia:

 1. Great dress!!!!
  Kisses

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  VastaaPoista
 2. Ootpas raikas ja ihana! Oikein hieno vappuasu ;)

  VastaaPoista
 3. LOVE IT! Näytät todella upealta ;)

  VastaaPoista
 4. Haha - joo - olen kokenut saman! Mutta ainakin Ranskassa, Italiassa ja Espanjassa myyjät ovat niin ammattilaisia, että harvoin erehtyvät asiakkaan koosta. Jopa farkut tulevat sovitukseen tuumalleen oikein!

  Mutta mekko on (kokomerkinnästä huolimatta... :D) aivan fantastisen ihana ja sinä niin kaunis!

  Ihan tässä harmittaa, että täällä Tukholmassa ei tunneta yo-lakkien uudelleenkäyttöperinnettä edes vappuisin. Sopisi niin kivasti sesongin musta-valkomuotiin - niinkuin sinä tässä upeasti demonstroit!

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon! Lakkiin sopii mustavalkoinen jostain syystä aika hyvin ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! <3 Nähdään pian taas!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kilteistä sanoistasi! Haha, joo, mekko on (kokomerkinnästä huolimatta) tosiaankin oikean kokoinen :D Vappuaattona taisin muuten nähdä muutaman ruotsalaisen ylioppilaslakin täällä (ne tekstit siinä mustassa nauhassa nyt ainakin). Harmi, ettei perinnettä ole siellä: Ovat kuitenkin melkoisen hyviä - ja toisinaan tyyriitäkin - hattuja!

  VastaaPoista
 8. Oi, miten kaunis asu ja näytät tosi hyvältä! Pieni toive: nämä Costumen blogit (esim. sun, Johannan ja Mariannan) ovat ihania, mutta kuvat niin kovin pieniä, että jää visuaalinen nautinto puolitiehen. Voisiko tälle Costumen koodarir/AD:t tehdä jotain :)?

  VastaaPoista
 9. Kiitos paljon! Laitan vinkin eteenpäin, mutta kysyn vielä: millä luet blogeja (kännykkä, tabletti, tietokone)? Nämä mun blogikuvat kun ovat koneella 800 px leveitä, eli huomattavasti leveämpiä kuin useissa blogeissa. :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.