maanantai 22. huhtikuuta 2013

Messy hair and chilly shadowsaurinkolasit/sunnies Ray-Ban, neulemekko/knit dress Asos (alessa!/sale!), clutch Proenza Schouler Chain Wallet, bootsit/boots H&M

Paikallinen kertoi Barcelonassa, että kaupungissa on aina järjettömän lämmin, kun aurinko paistaa. Kaikki riippuu siis täysin siitä, sattuuko aurinko möllöttämään taivaalla vailla pilvenhattaraa, vai kurkkiiko se vain silloin tällöin. Puin mustan neulemekon sellaisena aamuna, kun sen ei pitänyt edes kurkkia, vaan lymyillä piilossa. Auringon pettäessä lupauksensa meinasin myöhemmin saada lämpöhalvauksen Passeig De Gràcialla, vaikka neulemekko on ohut ja muutoin varsin sopiva 17°C:n lämpötilaan. Toisin on Suomessa, ja hyvä niin. Ihan ennakoinnin kannalta.

Täällä on tullut syötyä niin paljon tapaksia ja pintxoksia (katalonialainen 'tapas' leivän ja pikku tikun kera), että muutoin neulemekko oli keskivertoa parempi valinta päivän asuksi. Suomen hintoihin verrattuna edulliset pintxokset (n. 1,50 - 2 €) houkuttivat syömään sen verran usean, että tiukempien farkkujen ylänappia olisi varmaan saanut höllätä. ;)

--------

I was about to pass out due to the warmth in this knit dress while trotting down Passeig De Gràcia the other day. I didn't realize until then how warm it really gets when sun shines on full to Barcelona... Otherwise a loose knit dress was truly a genious choice. I've been eating so many tapas and pintxos here that I wouldn't fit in my tightest jeans!

(sisältää mainoslinkkejä/contains commercial links)

2 kommenttia:

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.