tiistai 9. huhtikuuta 2013

Hullu mitä pukeutumiseen tuleehattu/hat Gina Tricot, trenssi/trench coat Weekday, paita/shirt Zara, farkut/jeans H&M, kengät/shoes Charles&Keith, laukku/bag Proenza Schouler

 photo trench2.jpg
 photo trench.jpgNyt on niin, että (sää sitä, sää tätä... jälleen) talvi saa mun puolesta riittää. Tänään suivaannuin eilisestä lumikuurosta niin, että päätin vastaiskuksi kiskaista päälleni ohuen trenssin. Hieman sain oudoksuvia katseita, kun koko kaupunki kulkee edelleen Parajumperseissa ja Canada Gooseissa - enkä sano, etteivätkö pukeutuisi sään mukaan... Mutta milloin mun pitäisi ehtiä näitä kevätvaatteita käyttää, jos ei huhtikuun puolessa välissä?

Päätä sai pipon sijaan lämmittää hattu. Sen verran myönnyin, että tungin farkkujen alle kahdet ihonväriset sukkikset päällekkäin. Kyllä tällä ihan tarkeni, jos nyt ei pienestä vilpoisuudesta hätkähdä... Toivottavasti saatte vähän kevätmieltä näistä kuvista! ;)

----------

I had to wear trench today. It seems like we're not getting any spring here at all and I'm totally done with winter - it lasts 7 months here anyway so please let it be gone... Little chilly but nothing that I couldn't bear. Aurora-weather 1-0.

pics: Johanna

3 kommenttia:

 1. Great coat honey!!!:)
  Kisses

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  VastaaPoista
 2. I-HA-NA toi valkoinen trenssi! Tommosen kun sais kevääks/kesäks <3

  VastaaPoista
 3. mahti takki!

  http://nita-karoliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.