maanantai 8. huhtikuuta 2013

Fire IridiumOlin jo viime kesänä vähän pähkinöissäni peilipintaisista aurinkolaseista, mutta en hankkinut sellaisia, vaan ajattelin jotenkin kierosti, että sinilinssiset aurinkolasit korvaisivat peilipintaisten tarpeen. Tänä kesänä en mene enää siihen halpaan, sillä nyt niitä näkyy entistä enemmän.

Fire Iridium on itse asiassa peililinssin väri, johon törmäsin ensimmäistä kertaa laskettelulaseihini vaihtolinssiä etsiessäni. Ilmeisesti Oakley valmistaa myös normaaleja aurinkolaseja samoilla linsseillä. Vilkaiskaa vaikka alarivin keskimmäistä - myöskin rinnehullua - Mijaa, jolla on juurikin nuo Oakleyn lasit. Omani samassa värissä hommasin joku viikko takaperin Monkista (ks. edellinen postaus), kyseiset lasit taisivat maksaa n. 10 euroa. Nyt himottaisi jo muutkin peililinssien värit, bongasin jossain ainakin aivan harmaat.

Tykkäättekö?

---------

I fooled myself last summer and thought that I'd tackle this mirror lens trend by a pair of blue sunnies (without any mirror lens). I should have known - this summer they are even more popular, so I went on and bought my own pair from Monki. What's your take on this?

pics: silviaolsen.blogspot.com, theblossomgirls.blogspot.com, droppstyle.blogspot.fi, StyleJunkie via blueisinfashionthisyear.com, miamarionette via blueisinfashionthisyear.com

3 kommenttia:

 1. Have one aleeady but definitely can imagine buying another one:)
  Kisses

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  VastaaPoista
 2. Tykkään ihan hullusti! :) Hullaannuin viimekesänä näihin värillisiin peililinsseihin ja ostin kahdet kun en osannut päättä kummat ovat kivemman väriset. :) Toiset ovat tuolla oranssihtavalla linsillä ja läpinäkyvillä sangoilla ja toiset sinisenvioletilla linssillä ja mattamustilla sangoilla! Omani ostin Beyondista jklstä. En osaa enää muita ns. hienostuneempia aurinkolaseja enään käyttääkään :) Nuo linssit ovat vaan niiiin makeet.

  VastaaPoista
 3. Toi Hermesin huivi tolla yhellä rouvalla on niin mähee! Oon aina pilkannu tollasia ''mummo-huiveja'' mut ooh haluun tollasen ja etenkin noitten lasien kaa!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.