torstai 14. maaliskuuta 2013

Yellow cold

 photo IMG_0240.jpg

Sisällä otetut kuvat ovat sen verran tylsiä, että päätinpä raahata kameran ulos ja napsia kuvat siellä. Mut aaaaaa miten kylmä siellä oli! Tuosta lähiksestä näkeekin, kuinka valkopunainen ja turvonnut mun käsi on ilman hanskaa... Kevät ei ehkä kuitenkaan ihan vielä ole täällä.

Vetäisin jalkaan pitkästä aikaa korkeavyötäröiset farkkuni, kun ne kaapin pohjalta löysin nakellessani tavaroita kirppiskasaan. Olen leikannut joskus näistäkin lahkeet irti - juuri nyt kaikki näyttää vaan niin paljon paremmalta vajaamittaisten farkkujen ja paljaiden nilkkojen kanssa. Tällaisia farkkuja varmaan sporttaan koko kevään ja kesänkin, jos nyt ei sit tule vaikka vain liian kuumia päiviä farkkujen pitämiseen (♥). Lisäksi korkeavyötäröisten farkkujen pitäminen on nyt kivempaa, kun olen myös muiden seassa hurahtanut vähän saliharrastukseen, ja reidet eivät ole niin sisäänpäin kaartuvat tikkunekut enää. Että isommat ovat ja tarkoituksella :)

Image and video hosting by TinyPic

pipo/beanie American Apparel, bombertakki/bomber jacket 2nd hand, t-paita/t-shrt COS, farkut/jeans Weekday 'Tuesday', kengät/shoes Acne

 photo IMG_0245.jpg

11 kommenttia:

 1. ihanasti todettu sun reisistä,itsevarman naisen puhetta ! :) ihana asu ja kiva nähdä baananitakkia pitkästä aikaa!kyllä se kesä ja farkuille liian kuumat kelit sieltä tulee!

  VastaaPoista
 2. Oiiii mikä mieletön bomberi ja vielä second handia! Ja asu muutenkin vallan mainio :)

  VastaaPoista
 3. Miten yhdistäisit mustan nahkaisen kynähameen kanssa kun tarkoitus on pukeutua rentoihin juhliin? Arkena olen yhdistelyt nahkahametta raitapaitojen, väljien harmaiden t-paitojen ja rentojen jakkujen kanssa, mutta nyt kaipaisin jotain uutta.Koruja en juurikaan käytä, joten niilläkään en voi kokonaisuutta somistaa. Vinkkejä?

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä se kuulosti lähinnä siltä että joku oli kommentoinut jotain tyyliin "oot lihonu" tai muuta tyhmää ja bloggari koki tarpeen "puolustautua". No mutta whatever, vahvat reidet ja keho joka jaksaa nostaa rautaa FTW!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Itsevarmuutta se tuokin, kun nostelee painavampia puntteja salilla kuin jotkut miehet... ;) Toivotaan, että kesä tulisi nopeasti! Jo on kaunista nytkin, mutta aaaaa mikä kylmyys!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Toi on jokusen vuoden takainen löytö jo, mutta aina yhtä piristävä! :D

  VastaaPoista
 7. Ei - vannon, että tuli kirjoitettua tuonne ihan tajunnanvirtana, että farkut tuntuvat kivemmilta nyt, kun jalat ja takapuoli (?) ovat saaneet vähän lihasta. Tai ainakin lihasta mun omin silmin, mut sehän riittää siihen, että farkut näyttää paremmalta ;) Ja 'tarkoituksella', kirjoitin siksi, että ihmiset ymmärtäisivät ettei kyse ole juuri mistään "puolustautumisesta" :)

  VastaaPoista
 8. Hmm, harmi kun mun oma luottoasu nahkahameen kanssa (löysä t-paita, isot korut ja rento bleiseri) eivät sovi... :D Saattaisin valita rennomman mallisen kauluspaidan (esim. bf-kokoa tai muuten vaan a-leikattu), mutta olen myös järjettömän ihastunut spagettiolkaintoppeihin - sellainen ja tiukka poninhäntä? Poninhännän kiinnittäisin esim. kultaisella hiussormuksella, jos ei varsinaisia koruja halua käyttää. Nahkahameen kanssa voisi toimia myös joku 'formaalimpi' college, kuten tämä http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/fi/en/zara-S2013/364001/1107510/EMBROIDERED%20SWEATSHIRT

  Kerro ihmeessä, ovatko vinkit yhtään sinne päinkään! :)

  VastaaPoista
 9. Siis toi bomberjacket on aivan ihana!! <3

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa hyvältä, mutta en tiedä miten toimivat omaan fysiikkaani - lähinnä siis mietityttää spagettiolkaimet. Korkea ponnari ei onnistu järjettömän korkean hiusrajan takia :D Zaran college on upea, se meni ostoslistalle! Kiitos TAAS hyvistä neuvoista, sinä se jaksat aina vastailla lukijoille.

  VastaaPoista
 11. Mitä sanoisit Almojen koosta? Onko reilua kokoa kuten esim. Pistoolit?

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.