maanantai 25. maaliskuuta 2013

Suosikit Costumessa

 photo costume.jpg
Yllä lueteltuna tämänhetkiset suosikkipalstani Costumesta!

Kuukauden keskustelunaihe - Tällä palstalla on aina aivan älyttömän kiinnostavia aiheita, kuten 'Onko brändillä väliä' ja 'Saako kaverin tyyliä kopioida'. Keskustelu alkaa aina Costume.fi:n Fashion Talk -sivulla, josta sitten poimitaan huomioita myös artikkeliin. Artikkeli ja keskustelu Costumen sivuilla siis täydentävät toisiaan.

Catwalk-tyyli ketjukaupoista - Rakastan näitä postauksia blogeissa ja en saa niistä todellakaan tarpeekseni, joten sivun omistaminen lehdestä niille passaa paremmin kuin hyvin, varsinkin, kun Johannan tarkka tyylisilmä valitsee juuri ne parhaat jutut sinne!

Vaatekaappi-juttu - On ihanaa päästä kurkistelemaan eri ihmisten vaatekaappeihin ja lukemaan heidän tyylistään. Tästä saa paljon ideoita omaan pukeutumiseen ja tyylin täydentämiseen, mutta toisinaan jotkut löydöt herättävät jopa ihan perinteistä, vihreää kateutta! ;)

Esisovittaja - Tällä palstalla yksi bloggaajista testaa jotakin uutuusvaatetta ja pukee sen 4 eri tapaan. Tätä on myös hauskin tehdä (paitsi ehkä kuvaajana toimivan poikaystävän mielestä, kun pompin -15°C pakkasessa t-paita päällä ja hän joutuu ottamaan n. 50 kuvaa per asu ennen kuin olen tyytyväinen), mutta myös mielenkiintoista lukea. Lanseerasin joskus aikoinaan täällä blogissa '4 tyyliä'-nimisen jutun, joka oli melko samanlainen tämän kanssa. Isoimpana erona tosin on, että Esisovittaja on trendikkäine vaatteineen aivan huippulaatua siihen verrattuna!

Katumuoti - Suurin osa lukemistani blogeista on katumuotiblogeja, joten inspiraatiotulvan jatkuminen lehden sivuilla ei varsinaisesti harmita ;)

Mitkä ovat teidän suosikkipalstanne Costumessa?

----------------------

Jos muuten ette vielä ole Costumen tilaajia, kannattaa hyödyntää ihan älyttömän halpa 12,90 € tarjous 3 numerosta Costume-lehteä! Tilauslahjaksi saa vieläpä Make Up Storen ripsarin tai huulikiillon, joten itse todellakin tilaisin. Tai kuten joskus aikaisemmin sanottua, 12,90 € on vähemmän kuin yksi vaate mistään ketjuliikkeestä. C'mon. Yli 100 sivua muotia ei ole varmaan koskaan ollut edullisempaa!

Tarjous itsessään löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.