sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Päeva riietus

Image and video hosting by TinyPic

Tässä nyt heti ekana asu siltä perjantaiselta Viron reissulta - heräsin tosiaan 6 aikoihin, joten en aamuväsymyksessäni oikein jaksanut alkaa laittamaan hiuksia tai meikkaamaan kunnolla. Tuolloin pelastaa vain pipo ja aurinkolasit ;)

Sain nuo rajun siistit farkut tässä vähän aikaa sitten Weekdayltä, mutta ne löytyvät myös kaupoista tällä hetkellä. Muistatte varmaan, kun hehkutin niitä aikaisemmin täällä!  Napsaisin noiden lahkeista turhat pois, kun olivat 34'' pituiset eli liian pitkät tällaiselle 165-senttiselle. Muutenkin olen aikas myyty Weekdayn koko ss13-seteille, joissa löytyy täälläkin puhuttuja 2000-luvun alun räppivaatteista inspiroituneita tamineita. Taisin napata Weekdayltä mukaani jotain muutakin tuohon mallistoon kuuluvaa, näette myöhemmin.

 photo 01032013a.jpg
Image and video hosting by TinyPic

pipo/beanie Lindex, bleiseri/blazer 5 inch and up for Nelly.com (saatu), t-paita/t-shirt COS, farkut/jeans Weekday (saatu), kengät/shoes H&M, laukku/bag Proenza Schouler PS1

 photo 01032013.jpg

Toivottavasti otsikko nyt meni oikein... koitin googletella virolaisia muotiblogeja ja en saanut haaviin yhtäkään. Tosin hakusanani 'Viro muotiblogi' ei välttämättä ollut muutenkaan se tehokkain, hah. Jos joltain löytyy takataskusta hyviä virolaisia blogeja, saa suositella mielellään!

-------

My 'today's outfit' from last Friday on our trip to Estonia. I'll write about the trip itself a bit later, but in the meanwhile, please let me know if you know any good Estonian fashion blogs! I'd love to check out a few, I do not recall reading any!

pics: Teemu Bling

17 kommenttia:

 1. aaah naa on aivan upeet!!!!!! Toivottavasti taalta briteista loytyisi jotain saman tyylista.
  http://heelscureennui.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 2. Viron muuttaminen Eestiksi ja muodin moodiksi olisi ehkä tuottanut parempia tuloksia. ;-)

  VastaaPoista
 3. Luultavasti :) Ei sulla ollut mitään blogivinkkiä?

  VastaaPoista
 4. Tsekkaa Weekday:n nettikauppa ;)

  VastaaPoista
 5. Upeat farkut, haluan! Kyllä ollaan onnekkaita täällä susirajalla, kun weekday avasi nettikaupan! Tuo samainen pipo on muuten pelastanut minut koko tämän talven ajan asukriiseiltä, sen kanssa kaikki näyttää upealta :)

  http://www.stuudio.net/mood/moeblogid/

  Tuolla on joitain, pitää tutustua :)

  VastaaPoista
 6. .... siis haulla "eesti moeblogid" löytyy :)

  VastaaPoista
 7. Mielettömän hyvin kyllä sopii sulle noi farkut, itselleni ois ehkä vähän turhan rajut mutta täytyy sanoa että wow!! Kiitos muuten, kun joskus aiemmin talvella vinkkailit noista Heman nilkkureista, ostin samanmoiset ja ne kyllä sopii aivan kaikkeen :)

  VastaaPoista
 8. Supercool outfitti, niinkuin sulla aina :]

  VastaaPoista
 9. Moikka! Otsikko meni vähän väärin. Asu on viroksi "riietus" tai "välimus", puhekielessä käytetään myös "look". Tässä on lisää blogeja http://stilist.ee/eesti-blogid. Mun henkilökohtaisia suosikkeja ovat stylehurricane.blogspot.com, http://www.sequinblog.com/, http://uustuus.blogspot.com/ ja http://robertae.blogspot.com/. :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos vinkistä! Noi farkut ovat kyllä loistavat, onneksi löytyvät tosiaan nettikaupastakin :) Pipo tuo eloa asuun kuin asuun :D

  VastaaPoista
 11. Oi kiitos! Melko katseenkiinnittäjät nuo kyllä ovat :) Hauskaa että löysit noi nilkkurit - ovat ihan mun luottokengät tällä hetkellä. Toivottavasti niille tulee paljon käyttöä! :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos korjauksesta, nyt fiksasin sen :) Täytyy käydä tsekkaamassa nuo blogit, kiitos myös linkeistä!

  VastaaPoista
 13. itse kans ihastuin kyseiseen mallistoon ja nuo housut löytyy myös kotoa. jotenkin tulee mieleen "lontoo punk" niistä...  http://nita-karoliina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 14. You are welcome back in Estonia any time, if ya need any shopping tips on vintage and more underground stuff let me know ;)

  VastaaPoista
 15. Thank you! Any vintage&ug tips would be highly appreciated! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.