torstai 28. maaliskuuta 2013

Oooops

 photo mango-heels2-1.jpg

Muistatteko, kun puhuin niistä Prada-kengistä taannoin? Nimittäin koot olivat nettikaupassa kovin kortilla ja klikkailin itseni sinne useampaankin otteeseen turhaan. Sitten innostukseni nudenvärisiä kaunottaria kohtaan vähän laantui, kunnes...

 photo mango-heels1.jpg

...löysin nämä paljon edullisemmalla Mangosta! ;) Käytännössä samalla profiililla, hieman kellertävämmällä värillä ja ennen kaikkea 8 kertaa edullisemmalla. Ei sen kummempia 'oopseja', kunhan pidin jännitystä yllä, haha ;)

 photo mango-heels.jpg

Eivätköhän päädy vielä kovin pian asuunkin, huomenna näette!

-------

Originally I was hunting for Prada shoes in similar colour and exactly similar model, but hey, found this pair at Mango for 55 euros so I'll let someone else spend their money on Prada this time ;)

10 kommenttia:

 1. Näitä oli jo joskus aikasemminki ja silloin ostin itelleni mustat ja pakko sano et best 50e spent ikinä! Niin mukavat ja yksinkertaisen mageet!

  VastaaPoista
 2. love them!! nude pumps look super cool with everything !
  kisses

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköinen peruskenkä! Itse ostin vastaavaan tarpeeseen nämä kaunottaret Zarasta: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/fi/en/zara-S2013/358009/1048683/STUDDED+COURT+SHOE+WITH+ANKLE+STRAP

  Kysyin sinulta aikaisemmin vinkkejä siihen, miten rakentaa asukokonaisuuksia nahkahameen ympärille. Kiitos vielä kerran hyvistä neuvoista. :) Kysyisinkin nyt TAAS sinulta neuvoa / ehdotan postausideaa. Olen nimittäin etsinyt viimeiset pari kuukautta täydellistä pikkumustaa. Osaatko antaa vinkkejä, mistä sellaista kannattaa lähteä metsästämään tai voitko tehdä vaikka kollaasin omista suosikeistasi tai esitellä omat pikkumustasi? Hinta ei saisi olla kovin huima (max. 100 e) ja tyyleistä minua miellyttää eniten tämä (ehkä hieman lyhyemmällä helmalla): http://static1.celebrityredcarpet.co.uk/articles/9/29/59/@/11136-american-actress-kirsten-dunst-owned-500x0-2.jpg

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Mä olen etsinyt kuusi (!!) vuotta nudeja korkkareita tuloksetta, mutta nuo näyttäisivät hyvin paljon metsästykseni kohteelta. Ovatko ne nahkaa (ulkopuoli, entä vuori) vai keinomateriaalia? En nimittäin ole onnistunut löytämään Mangosta koskaan nahkaisia kenkiä, kaikki ovat aina jotain inhaa tekonahkaa.

  VastaaPoista
 5. No aivan!! Pitäs melkein mennä ja ottaa mustatkin mukaan! :D

  VastaaPoista
 6. Thanks! They really do!! :)

  VastaaPoista
 7. Ohoh, nyt olis sitten jo aika löytää ;) Pradallahan on ne unelmaversiot (hinta suolainen 450 €), mutta nämä ovat osittain tekonahkaa. Pinta on oikeaa nahkaa, sisäpohja ja ulkopohja tekonahkaa. Ainakin varuiksi voisi nämä ostaa - mieti, vaan 50 €! ;)

  VastaaPoista
 8. Nuo ovat todella hyvännäköiset yhtä lailla! Nilkkaremmit ovat kauniit :) Voisin ehkä tehdä postauksen pikkumustista, tosin viimemmäksi löysin parhaan pikkumustan H&M:stä! Itse asiassa, taidan laittaa ainakin siitä kuvan ensi viikolla, kun menee sitten viikonloppuna käyttöön :) Toivottavasti sielläkin pääsiäinen sujui kivasti! :)

  VastaaPoista
 9. Voihan äh, että niissäkin on sitten keinonahkaa ja vielä sisävuorissa. En pysty käyttämään kenkiä, joiden vuori on keinonahkainen, sillä se sekä hiostaa että saa aikaan rakkoja. Nudekorkkareiden metsästys siis jatkuu!

  VastaaPoista
 10. Sattuiko sulle muuten tarkemmin selviämään niistä Pradan kengän koko hommista? :) Eli olisko ne true to size..? Itse olen katsonut myöskin sieltä nudeja kenkiä, mutta vain pyöreämmällä kärjellä. Kun jos nyt olen oikein ymmärtäny, toimitus on Italiasta ja monissa nettikaupoissa näkynyt "italian kokoisia" kenkiä, eli heittää yhdellä koolla esim.ranksan kokoihin? :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.