maanantai 25. maaliskuuta 2013

Gangstapants

 photo thug-life-pants.jpg

Olin sunnuntaina blogikirppiksellä myymässä ja nappasin kaapistani aikaisen aamuherätyksen (that would be 9.00, kun on kyse kuitenkin sunnuntaista) ajamana jotain mukavaa, pehmeää ja rentoa. Päälle päätyivät siten olohousuja vastaavat Weekdayltä saadut housut, jotka ovat peräisin Weekdayn omituisen hauskasta kevätmallistosta. Inspiraationsa saaneet - no, 2000-luvun gettoräppigangsta-touhuista. Olkaa mitä mieltä vain, mut nämä ovat ihan supersiistit!

Keep calm and dress like a gangsta.

 photo thug-life-weekday-pants.jpg
 photo thug-life-sweatpants-1.jpg

lasit/glasses Ray-Ban, bomber-paita/bomber jacket Gina Tricot (saatu/gift), gangstahousut/gangstapants Weekday (saatu/gift), kengät/shoes H&M
-----------

I wanted to wear something relaxed and easy on Sunday, so I ended up choosing these sweatpants style pants and a thin bomber jacket. Together they do form a very loose duo but I do always believe that those problems can be fixed by adding enough stiletto heel to a loose-ish outfit ;) So just keep calm and dress like a gangsta.

7 kommenttia:

 1. Oijoijoi ihastelinkin jo noita housuja kun näin ne uusimmassa Trendissä Sandra Hagelstamin päällä! Ja tota bomber-pusakkaa puolestaan sovittelin muutama päivä sitten itekin Ginassa mutta päädyin kuitenkin samaa kuosia olevaan oversize- kauluspaitaan :) Asu iskee siis täysillä!

  VastaaPoista
 2. Ai Sandralla oli ne? Hauska sattuma! :) Toi Ginan kuosi on kyllä super!

  VastaaPoista
 3. Voisiko joku teistä nyt oikeasti lopettaa nämä "THUG LIFE" pelleilyt :D:D Ihme rikkaiden lapsien hapatusta taas ja niin mautonta.

  VastaaPoista
 4. What? :D Mua aina ihmetyttää, kun ollaan kiljumassa, miten esim. niittivyöt kuuluu vaan "aidoille" punkkareille ja vaikka nämä 90-luvun räppivaikutteidet vaatteet vain housing projectseista nousseille tummaihoisille räppäreille. Sen sijaan voisi yrittää iloita siitä, että muodin kautta tietoisuus itselle tärkeästä alakulttuurista nousee ja saattaa saada jonkun kiinnostumaan asiasta. Aight? ;)

  VastaaPoista
 5. Itseltäni löytyy myös nuo ja ne on ihanat.
  lookkini samoilla pökillä: http://nita-karoliina.blogspot.fi/2013/03/gangster-squad.html

  Huippu look Aurora.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.