maanantai 11. maaliskuuta 2013

Eilisen asu

 photo 10032013.jpg

Pahoittelen äkillistä hiljaiseloa - on tultu oltua vähän kipeänä ja toisaalta myös kiireinen. Tässä kuitenkin eilisen (sunnuntain) asu, kun kävimme pyörähtämässä IKEAssa tekemässä kaikenlaisia tuiki turhia tarpeellisia ostoksia. Lauantaina suuntasimme auton nokan yhtä lailla kohti Vantaata ja kävin metsästämässä itselleni vähän lasketteluvaatteita pääsiäisreissua varten. Ollaan siis menossa pohjoiseen - tai ainakin vähän pohjoisempaan täältä - testailemaan rinteitä. Jos mua vieläkin hotsittaa mäenlasku sen jälkeen, meinataan lähteä Alpeille ensi vuonna!

Mutta asusta: eilen oli yllättävän kylmä, mutta autolla liikkuminen antaa vähän vapauksia pukeutumisen suhteen, joten kiskaisin kipeyttä uhmaten päälleni nahkatakin. Whyredin angoraneule tosin lämmitti alla, joten ihan hytisemiseksi ei mennyt. On se kevätaurinko vaan niin ihana  - ja petollinen kylmyydessään :)

Image and video hosting by TinyPic

aurinkolasit/sunglasses Ray-Ban, huivi/scarf Gina Tricot (saatu/gift), neule/knit Whyred, housut/trousers Gina Tricot (saatu/gift), bootsit/boots H&M, laukku/bag Proenza Schouler Chain Wallet

-----

This is what I wore yesterday (Sunday). It got a bit chilly but luckily I spent most of the time indoors or in a car, so I didn't get cold or anything. I got those pants from Gina Tricot the other day - I don't know what's going on with my obsession on mustard color right now, usually I'm more into it on autumn. This year it's another way around I guess!

4 kommenttia:

  1. Minkä nimiset sun raybanin lasit on? New wayfarer?

    VastaaPoista
  2. Olet ehdottomasti tyylikkäimpiä suomalaisia. Kaunis jälleen kerran!

    VastaaPoista
  3. Mun on ihan se klassikko, eli nää: http://www.ray-ban.com/usa/rb2140

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.