lauantai 2. maaliskuuta 2013

Casual black Saturday

Image and video hosting by TinyPic

hattu/hat Gina Tricot, takki/coat Nowhere, paita/shirt Weekday Collection, vyö/belt 2nd hand, farkut/jeans Asos, kengät/heels Louboutin, laukku/bag Proenza Schouler

Eipä tässä kai muuta todettavaa asuun ole, kuin että musta ja valkoinen toimivat pomminvarmasti, vielä pomminvarmemmin kun sattuvat olemaan mustat farkut ja valkoinen silkkipaita. Tänään tulevat turkulaiset ystävämme käymään Helsingissä, joten ohjelmaa tiedossa. Joku pöytävaraus olisi ollut kiva, mutta kaikki paikat tuntuvat olevan täynnä aina 15 viikkoa etukäteen. Mistä sitä silloin tietää, ovatko ystävät tulossa käymään neljäsosavuoden päästä ehkä? Sellainen suunnitelmallisuus on melkein ahdistavaa. Helsinkiin tarvitaan lisää ravintoloita... tai ainakin paikkoja hyviin ravintoloihin. Kumpi vain parempi. Mutta tästä naputuksesta siihen kivaan tosiasiaan, että näemme pitkästä aikaa ystävämme ja suunnitelmissa on joka tapauksessa hyvää ruokaa (tai jos joudun turvautumaan omiin kokkailuihini, niin ainakin 'ruokaa') ja viiniä, ehkä vähän hummailuakin jossain. Jesjes! Hyvää viikonloppua teillekin! :)

--------------

Nothing to comment about the outfit... except the obvious - black and white make quite a duo together. A perfect couple, the couple to trust when uninspired and moody. Especially white silk shirt and black jeans.

2 kommenttia:

  1. Tarkeneeko siellä jo noin vähissä pukeissa? En voisi kuvitellakaan vaihtavani vielä talvisaapikkaita avokkaisiin. Hyr!

    VastaaPoista
  2. No nyt onkin sit taas 10cm lunta maassa täällä :D

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.