maanantai 4. helmikuuta 2013

ZinkenOstin poikaystävälle joululahjaksi Urbanearsin 'Zinken'-kuulokkeet (kuvassa), jotka ovat tarkoitettu DJ-tason käyttöön. Joku saattaa jostain vuosien takaa muistaa, että ostin aikoinaan lenkkeilykuulokkeikseni samaisten Urbanearsien suosituimman mallin kuulokkeet eli 'Plattan':it valkoisessa värissä. Vaikka en yleensä ottaen musiikkiin liittyvillä tavaroilla hifistelekään, niin kehtaan väittää, että Urbanearseissa on sekä hyvä ääni, että ne ovat ulkonäöllisesti ehdottomasti tyylikkäimpiä kuulokkeita, joihin olen törmännyt. Plattanit ovat kestäneet kaiken maailman tihkusateet ja kylmyyden sekä hien, joten käyvät kokemuksen perusteella hyvin lenkkeilyynkin. Täksi kevääksi ajattelin siksi hankkia pirteämmän väriset Plattanit työmatkan kävely- ja metro-osuuksia jouduttamaan.

Zinkenit mustana löytyvät ainakin täältä.

-------

Wearing my favorite headphones brand Urbanears model 'Zinken'. I actually bought this pair for my bf and I usually wear model 'Plattan' myself. It's a bit smaller model but equally cool!

(sisältää mainoslinkkejä)

12 kommenttia:

 1. HELL YEAH! I love Urbanears, and you rock them!

  Love,

  Rowan

  www.redreidinghood.com

  VastaaPoista
 2. Voi, sähdehtivän kaunis olet! :)

  t. L

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Joskus sitä sentään onnistuu kuvissa (...ihan kuin en olisi ottanut jotain miljoona kuvaa, ennen kuin natsaa ;)) :)

  VastaaPoista
 4. I love them too! Thanks!!

  VastaaPoista
 5. Moikka! Haluisin kysellä sun kokemuksia Alexander Wangin Brendasta, onko mielestäsi hintansa väärti? Oon nyt jonkun aikaa harkinnut kyseisen yksilön hankkimista mutta haluaisin kysellä vielä jonkun mielipiteitä mm laukun laadusta ja käytännöllisyydestä ennen kun laitan niinkin suuren summan laukkuun, kiitos :-)

  VastaaPoista
 6. ÄÄh hjälp - mikähän helvetti siinä on, etten pysty kommentoimaan tänne. Yritin prada postaukseen kommata kahdesti, niiin ei :( olenkohan ainut kenellä tämä ongelma ?

  VastaaPoista
 7. Yooxilla on vaikka mitä värejä ja ystävänpäivän kunniaksi tosta hinnasta saa vielä -10%
  http://www.yoox.com/fi/58009246IW/item?dept=valentinodesign13#sts=sr_valentinodesign1380&cod10=58009246MM&sizeId=1

  VastaaPoista
 8. Kuulokkeet ihan kivat, mutta niiden kantaja huikea ilmestys! Jumaleissön mitkä kasvot...

  VastaaPoista
 9. Se on ihan ok ollut, tosin jäi äkkiseltään aika vähälle käytölle kuitenkin. Vähän vetoketjuissa on jotain kremppaa, mutta koska sen alunperin eBaysta ostin, niin tiedä häntä sitten. En ole vähään aikaan käyttänyt, mutta Lauralla on uudempi Brenda ahkerassa käytössä, joten kysy ihmeessä lisää häneltä! :)

  VastaaPoista
 10. Mä pelastin sun yhden kommentin ainakin spammista! Was there another one? :/

  VastaaPoista
 11. Uuuuu nice! Kiitos! Tilaus matkaan -->

  VastaaPoista
 12. Haha kiitos, kivahan se on joskus tsemppaa (ottaa tuhat kuvaa yhden hyvän takia..) ja onnistua :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.