keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Warm yellowEipä tässä kaiketi muuta voi kun vähitellen lähestyä värejä - mikäli talven vetelee mustalla garderobilla, alkaa päivän pidentyessä (lähdin eilen töistä vähän ennen viittä ja aaaah, ei ollut pilkkopimeää) tuntua siltä, että tarvitaan jotain värikästä kevään tuloa vauhdittamaan. Aloitin aika varovasti ja nappasin rekiltä sinapinkeltaisen neuleen, jonka ostin Whyredin loppualesta -60 %:lla. Joinain päivinä angoraneuleen alla on lämmin, vaikka päällä olisikin vain nahkatakki. Varma merkki kevään tulosta sekin!
hattu/hat Zara (vanha), nahkatakki/leather jacket H&M Trend (vanha), neule/knit Whyred, farkut/jeans Asos, bootsit/boots H&M, laukku/bag Céline


----------------------

So yes, I finally believe that we're going to get rid of this winter (at some point at least) when it's actually not totally dark when I'm off work at 5pm. I also found something colourful from my closet the other day - or to be precise, I bought it few days ago - it's this Whyred angora knit in mustard colour. So simple, so cool.

 

7 kommenttia:

 1. Voihan himpula vieköön kun noi Hennesin nilkkurit näyttää niin hyvältä! Onks ihan jees jalassa vai tekeekö päkiät heti kuolemaa? Noissa kun ei yhtään platoakaan taida olla :/ Oon etsiskellyt juuri ton mallisia sirompia nilkkureita ja ulkonäöllisen täydellisyyden lisäksi noiden huokea hinta houkuttelee...:)

  VastaaPoista
 2. Love your Celine bag and the way you've styled your coat with the long scarf :)

  XO, Kat

  http://6footone.com/

  VastaaPoista
 3. Ne ovat oikeastaan ihan ok jalassa, vaikka platoa ei ole. Väittäisin, että Zaran kengät ovat ainakin varmasti huonompia kuin nämä. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Mäkin tykkään, vaikka keltaista onkin aika vähän mun kaapissa :)

  VastaaPoista
 5. Thank you for your nice comment! :)

  VastaaPoista
 6. LOVELOVELOVE!!

  Upea hattu!

  Bisous, J

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.