keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Trend alert: Resort lobster

Muotiviikkojen aikaan yksi mielenkiintoisimmista jutuista on tsekkailla lukuisten katumuotikuvaajien nappaamia otoksia näytösvieraista. Niitä selaillessani sattui silmiini eräs erikoisempi vaatekappale, nimittäin Tibin resort 2013-kokoelmasta peräisin oleva punainen hame, joka on kuulemma saanut inspiraationsa kuulun Elsa Schiaparellin erikoisista luomuksista. Hame on koristeltu hummeria esittävällä motiivilla.

 photo resort-lobster.jpg
Joskus muotioikut ovat aivan älyttömiä: yllättäen tämä hummeri on saavuttanut jo jonkinmoisen trendistatuksen. Eihän punaiselle hummerihameelle voi muuta kuin nauraa - omalaatuisen vibansa siihen tuo vielä täällä pohjoisessa se loppukesän rapujuhlakulttuuri, joka tässä nyt ensimmäisenä tuli mieleen punaista vaatekappaletta tuijottaessani. Muodikkaimmalla rapujuhlaemännällä on varmaan Tibiä niskassa ensi elokuussa? :)

----------

Most unlikely item to reach a trend status: Tibi lobster skirt. Believe it or not, but even high street brands got their own take on this trend already! I'm not predicting any great success for this skirt here in North Europe (in spite of its success in US) since the crab party culture makes this look even funnier than it already is... or how would I know, maybe the most fashionable party hostess will wear this on the next crab season :)

pics: trendhunter.com, Harper's Bazaar & Vogue via blueisinfashionthisyear.com, nelly.com

4 kommenttia:

 1. Hummerihame on ihana! Tuo on sitäpaitsi varmaan aika helppo toteuttaa myös DIY-projektina; kangasmaalia, sabluuna ja vaahtomuovisieni. Jospa vielä saisi kutsun rapujuhliin...

  VastaaPoista
 2. Ahahaha eikääääää :´D Se on niin jännä juttu miten noi kaikista kummallisimmat trendit syntyy ja miten tietyillä henkilöillä on se valta "päättää" että vaikka nyt toi rapuhame on nyt just niin fäshön. Ja sitten se on koht kaikkien päällä, haha. Muoti on kyl niin mielenkiintoinen ilmiö...kirjotan itseasias kandia aiheesta :P

  VastaaPoista
 3. Olin vähän edellä aikaa ja nappasin viime keväänä asokselta mekon joka on täynnä lobster kuviointia! harmi, kun en ole napannu siitä kuvaa. Joku kerta :)

  http://nita-karoliina.blogspot.com/

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.