perjantai 1. helmikuuta 2013

Terveyssyistä?


1. Céline SS13 // 2. Céline SS13 // 3. Topshop // 4. Asos

Sukat ja sandaalit ovat olleet tapetilla useinkin jokunen kesä sitten - nyt designermerkit kajoavat jo juntteilun ytimeen, eli terveyssandaaleihin ja tennissukkiin. Tietääkö tämä nyt sitten lauantaimakkarajarmolle identiteettikriisiä, kun trenditietoiset alkavat hiipiä hänen tavaramerkkikamoissaan (ne vyölaukut, Adidas-verkkarit ja printtilippiksethän on jo viety). Ehkäpä ohittaa asian onnellisesti tietämättömänä trendikkyydestään ;) Eräät ystäväni naureskelivat pari vuotta sitten, että voisivat läpällä alkaa myymään sellaisia pappa-aviatoreita, joista saisi nostettua aurinkolasiosan ylös, kun ei paista. Eipä siinä ehkä olisi enää mitään uutta.

Emmanuelle Alt on ollut vähän pidempään näemmä ihastunut näihin terveyskenkiin, kun stailasi jo vuonna 2011 niitä Voguessa :)

Miten on, sopivan törkeää vai parempi jättää vain Ranskan Vogueen?


------
Anyone who loves the new birkenstock style sandal trend? Comfy that is, for sure :)

pics: celine.com, Vogue Paris 2013 & 2011 via rag-pony.com

8 kommenttia:

 1. Näyttä kivalta kuvissa ja varmasti mukavat mutta mutta ... taidan jättää väliin :D

  VastaaPoista
 2. Kun selkävaivat on vaurioittaneet hermot jaloissa ja sen myötä korkokenkien käyttö on täysin mahdotonta niin vastaanotan mielelläni tällaisen muodin. Muutenkin kaipaisin kovasti bloggaajien kollaaseihin vaihtoehtoja naisellisista ja kauniista matalista kengistä.
  Onneksi olen 176cm pitkä, se helpottaa oloa edes hieman.
  Nyt olen jo asian kanssa sinut mutta alussa olin suunattoman surullinen kun korolliset kengät piti jättää pois omista kengistä.

  VastaaPoista
 3. Tässä on jotain niin mahtavaa anarkiaa, että todellakin lähden tähän! Suomijuntti goes chic! Eikä tää nyt ole kuin ehkä pari askelta lenkkaritrendistä, joka sekin näytti/näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 4. Sopivan törkeet ja itseasiassa tosi hienot tollain sukkien kanssa, erityisesti tietenkin Voguen stailauksessa! (Tai sitten olen vain armoton juntti, who knows?..)

  VastaaPoista
 5. Mäkin vähän mietin vielä... Voguessa varmasti rokkaa, mut mitenköhän noin oikeassa elämässä.. :D

  VastaaPoista
 6. Täytyypä pistää korvan taakse tuo matalampia kenkiä käsittelevä postaus! Muistankin, kun kommentoit reilu vuosi sitten jotakin postausta korkkareistani. Ymmärrän hyvin tilanteesi, mullekin olisi varmasti katastrofi jättää korkkarit pois :( Koitan tästä lähtien muistaa laittaa kollaaseihin ja muihin aina matalan vaihtoehdon, kun sopiva löytyy :)

  VastaaPoista
 7. No se on kyllä totta... johan tässä on katuja tallottu lenkkikengissä ihan pokalla, joten miksipä ei :D

  VastaaPoista
 8. Haha, mäkin diggaan, joten ehkä ollaan juntteja koko jengi! ;)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.