perjantai 22. helmikuuta 2013

SHORTCUT

 photo shortcut.jpg

Tiesittehän jo Shortcutista? Costumen ihan ilmaisesta nettisisällöstä, johon liittyviä logoja löytää jo nyt uusimman Costumen sivuilta? Lataamalla kyseisen applikaation puhelimeesi ja alkamalla skannailemaan Costumen sivuja löydät vaikka mitä uutta sisältöä, kuten backstagevideoita ja soittolistoja - mutta myös suoria linkkejä niihin nettikauppoihin, joista Costumen sivuilla näkyy tuotteita. Kuvassa esimerkki sivulta 100 uusimmasta Costumesta. Kipaiskaa ihmeessä Costume kaupasta ja skannailkaa - Costume ja Olivia ovat ensimmäiset suomalaiset lehdet, jotka ovat ottaneet tämän lisäsisältö-jutun käyttöön! :)

-------

You can now find extra material of Costume magazine via Shortcut - logos which you can find in the magazine. Isn't that awesome? There's already some backstage videos, playlists and other stuff waiting! :)

6 kommenttia:

 1. Olisi kiva, jos varsinaisista Olivia ja Costume lehdistä olisi myös sähköiset versiot eikä vain lisäominaisuuksia. Onkohan tällaista suunnitteilla? Ulkomaisia lehtiä saa esim ipadille vaikka kuinka mutta suomalaisista vain harvan. Ulkomailla asuvana sahkoinen versio olisi helppo tapa seurata suomalaisia lehtiä.

  VastaaPoista
 2. Moikka, taidat olla sinä tuossa kuvassa? :)


  http://www.xojane.com/fashion/do-this-right-now-wear-a-neon-beanie

  VastaaPoista
 3. Moi, kiitos vinkistä, pistin mailia tuonne! :)

  VastaaPoista
 4. Moikka, sun täytyy olla yhteydessä Costumen kehitystiimiin - esimerkiksi Johanna voisi tietää paremmin, kenelle antaa vinkin, että asia menisi eteenpäin! :) Sähköinen versio - kuten Voguella ym. olisi todella makea!

  VastaaPoista
 5. Heippa K, toiveesi toteutuu nopeammin kuin arvaatkaan! Costume ilmestyy iPad-versiona nimittäin huhtikuun numerosta lähtien.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.