keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Navajo thing


Zarasta löytyy jälkihoitoa niille, jotka eivät koskaan toipuneet Majen viimesyksyisestä monivärisestä bikertakista. Puhun nyt näin yleisesti monikossa, ihan kuin meitä olisi useampikin - jos on meitä on monta, yhden takin perään surkutteleminen ei vaikuta niin seinähullulta :) Eli, minä löysin lievennystä ko. Majetakin lopullisen menettämisen pelkoon (kääntyihän syksykin jo kevääksi, ainakin noin muodissa). Hinta ei ollut edes puoskarimainen, vaan 129 €.

Nyt kyllä pistän stopin tälle ostamiselle, pimeämasennuksen selättämiseen täytyy olla joku muukin keino... mut eikö ole hieno kevättakki? Ehheh.

---------

I was craving that 'sold out' Maje jacket last autumn and never got it on my hands (and if I had ever had a chance to buy it, I wouldn't have had enough money anyway :)). Zara has made a copy inspired version of that one. It'll be yours for 129 €.

6 kommenttia:

 1. Ei voi olla totttaaa! Ihailin juuri tänään samaa takkia Zarassa. En ostanut, mutta olis kai pitänyt.

  VastaaPoista
 2. makee!! ostokoukusta on kyllä todella vaikea irtautua.. ei siinä muu auta ku pysyä kaukana kaupoilta! toimii ainakin mulla. ostostelu vähenee koko ajan, ja silloin kun päättää lähteä jotain etsimään, niin on aina vaan tarkempi siitä mitä ostaa. olin itse monta vuotta pahassa shoppailukoukussa, mutta nykyään olen aivan eri nainen :) kyllä sitä siihenkin tottuu ettei aina tarvi ostaa vaikka kuinka vaate tuntuisi ihanalta ja täydelliseltä. en nyt sano että olisit hirveässä shoppailukoukussa mutta kannustuksena voin sanoa että siitä pääsee kyllä eroon! palkintona on se hyvä olo siitä, ettei ole taas tuhlaillut :) ja se hyvä olo kannustaa taas eteenpäin. joten, pysy poissa kaupoista (myös netti), kyllä se siitä!

  VastaaPoista
 3. Hahaaa :D Instagrammissa joku muukin kertoi juuri tuona päivänä silmäilleensä takkia - aika katseenkerääjä siis? :> Vielähän sä kerkeet se hakea! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Joo, näin se on tehtävä. Nettikauppojen kanssa on tosiaan se hankaluus, kun ovat koko ajan ns. sekunnin päässä... Kyllä kun omatunto kolkuttaa, on varmaan todettava, että on ostamisesta joku tolkku kadonnut. Ehkä pitäisi nyt vaan keskittyä siihen, mitä on, eikä siihen, mitä vielä tarttis...

  VastaaPoista
 5. niinpä :) sunkin vaatekaapista löytyy sellaisia helmiä että varmasti on aina päällepantavaa!

  VastaaPoista
 6. Ite oon kans huomannu just tämän nettiostamisen helppouden. Siitä on tehty aivan liian yksinkertasta joten "ostokoukkuun" on helppo jääjä.. Miten minusta tuntuu että nämä shoppailuholistin piirteet on naisilla aika sisäänrakennettuja ;) Ainaki itteni tunnistan niistä aivan täysin! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.