tiistai 5. helmikuuta 2013

Mustia kirjekuorilaukkuja


1) 3.1 Phillip Lim // 2) Vlieger&Vandam // 3) Marie Turnor


Kaapistani puuttuu musta pikkulaukku, jossa ei olisi hihnaa. Chanelin roikuttaminen olalla kyllästyttää usein ja toisaalta se ei sovi kovin trendikkäisiin asuihin 'hienoutensa' vuoksi, joten jotain simppelimpää ja huomaamattomampaa kaipaan. Tietty voisin ottaa Proenzan pienen olkalaukun tarkoitukseen, mutta toisaalta tuossa hintaluokassa hankkiminen on aina oltava harkittu ja pyöritelty päätös. Keräsin sitten muutaman todennäköisesti laadukkaan, mutta vähän edullisemman vaihtoehdon esille tähän (hinta on jokaisella about tai alle 250 €). Aselaukku saattaa näyttää vähän rajulta, mutta sanon puolustuksekseni, että rakastan yli kaiken myös Philippe Starckin Gun Lamp'ia, mutta en missään nimessä itse kanniskelisi asetta tai muutenkaan ymmärrä niitä muuta kuin metsästyskäytössä.

Mutta, joku suosikki näistä tai joku muu vinkki? :)

---------

I'm searching for a black clutch. It should be simple, modestly priced and preferably fit every other of my outfits. Not a hard task at all? Please share, if you know something even better than these!

(sisältää mainoslinkkejä)

13 kommenttia:

 1. this one is cheap and looks nice http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ro/en/zara-S2013/358021/1047757/BASIC%20MESSENGER%20BAG it's from zara. about 20 euro i think it's good price. it's not leather but looks good.

  The one from Vlieger&Vandam it's amazing but it's like 400 euro. it's far too much for me

  VastaaPoista
 2. Oh wow that Zara bag really is cool! :) Thank you for the tip! Vlieger Vandam should be 208 euros, at least that's what it says on Luisa Via Roma website?

  VastaaPoista
 3. So if it says on website, its for sure true (i did wrong estimations). anyway, it's still crazy expensive.... I hope zara or other brands will do smth similar soon :)

  VastaaPoista
 4. Mä haluaisin ton aselaukun, ihan vaan sen mun lentokenttäepisodin takia... :P

  VastaaPoista
 5. haha :D jäisit uudelleen jumiin ja kohta olisitkin jossain Interpolin erikoistarkkailussa ;)

  VastaaPoista
 6. Aselaukku on just siisti! Sit on kans mustia muistikirjoja joiden kannessa on kranaatti, ase tai puukko. Aika samaa sarjaa ton sun laukkulöydön kaa :--) ( http://pinterest.com/pin/538532067911420331/ )  Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Muistelen jostain vuosien takaa, että sinulla olisi joku MQ:n musta nahkainen kainaloinen. Muistanko oikein?

  VastaaPoista
 8. Samujilta spottasin kans mahtavan vaihtoehdon, itsekin kaipailisin moista

  http://www.samuji.com/webshop/clutch-bag-p-138.html

  VastaaPoista
 9. No eikö! Ja kiitos vinkistä! En ollut koskaan nähnytkään tuollaisia rujonhauskoja kirjasia :D

  VastaaPoista
 10. Ah, mieletön muisti sulla! Totta, sellainen oli, mutta annoin sen pari vuotta sitten siskolleni, kun alkoi mokoma kyllästyttää :) Olis silloin pitänyt vain ostaa se aito Wang (josta MQ-laukku oli inspiroitunut), niin ei olisi tätäkään ongelmaa! ;)

  VastaaPoista
 11. Oho, todella hieno! Täytyypä käydä ihan livenä kyttäilemässä tuota :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.