maanantai 11. helmikuuta 2013

Lumi fluro clutch

 photo lumi_fluro_clutch.jpg

Eilen kävimme napsimassa kuvia Lumin Fluro Clutchista, joka on peräisin Lumin tämän kevään/kesän mallistosta. Laukku on äärimmäisen sähäkän värinen, paksua nahkaa kuten Lumin laukut aina - ja sopivan kokoinen kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin, joten valitsin mielihyvin sen lainalaukukseni. Ketju on ohut ja tummanharmaata metallia (eng. gunmetal) kuten lukkokin. Tuo metallinväri on jo pitkään ollut yksi suosikeistani, joten se mielestäni vain lisäsi laukun kauneutta.

Nämä kuvat liittyvät siis Lumin kevätmallistokilpailuun, jossa on mukana myös muita bloggaajia kuin minä. Kilpailu käydään Facebookissa tällä sivulla (linkki) ja asukuvakilpailun voittaja julkaistaan 1.3Äänestäneiden kesken arvotaan 150 € lahjakortti Lumin liikkeeseen, joten käyttehän kiltit äänestämässä! :)

 photo lumi_fluro-aurora.jpg

pipo/beanie Lindex, takki/jacket Zara, farkut/jeans Asos, kengät/shoes H&M

 photo lumi-fluro-clutch2.jpg
 photo lumi-fluro-clutch1.jpg

Aiheesta vähän sivuraiteelle: noi H&M:n kengät ovat oikeasti paras kenkäostos pitkään aikaan. Sopivat ihan kaiken kanssa... kohta en varmaan muita käytäkään. Taitaa olla parempi jättää kaiken maailman Pradat ostamatta, kun H&M muovikengät voittaa käyttöajassa kaikki muut ;) Muutamalle teille olenkin jo kertonut, mutta sanon vielä tässäkin - lesti sopii ainakin mulle ihan täysin ja näillä kävely on helppoa. Esimerkiksi Zaran kenkien kohdalla soi aivan eri levy, mutta ah, ne taas ovat joskus vain niin vastustamattoman kauniita!

-------
I got to lend a 'Fluro clutch' from Lumi's (Finnish bag brand, check out here!) spring/summer 2013 collection. These photos were actually taken because of a competition that started today on Facebook on THIS SITE. The blogger collecting the most votes wins and one of the voters will receive a 150 € gift card to Lumi shop!

11 kommenttia:

 1. Ihana asu, ihana laukku ja ihana kuvauspaikka! :) Missä tommonen reikä seinässä on?

  VastaaPoista
 2. Wow so stunning! I was going to say your clutch is gorgeous, but then your jacket and hat and shoes are all beautiful too! What does the fabric of your jacket feel like? Love the pattern and leather.

  VastaaPoista
 3. Niin mielettömiä nää kuvat! Ja asu! Mä bongasin Hennesin nettikaupasta alehintaan muuten samannäköiset teräväkärkiset nilkkurit, mutta niissä on vielä hopeiset metalliyksityiskohdat nilkoissa--> tilaukseen meni! Jos eivät ole hyvät ostan noi samat :P

  VastaaPoista
 4. Itse ostin nuo samat H&M:n kengät, vaikka ensin epäröin, koska ovat tekonahkaa... Mutta ne ovat parempilaatuista tekonahkaa, aika aitonahkaisen näköiset ja muutenkin hienot. Saa nähdä kauanko kestää korot kuosissa, se on ainakin minulla ollut ongelma näiden popojen kanssa.

  P.s Kaunis asu ja upeita kuvia!

  VastaaPoista
 5. Merihaassa Merihaassa... kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Thank you sweetheart! :) Jacket is quite light weight (it's actually named as 'a cardigan' on Zara's website) but I wear it as a jacket. Yesterday we had -2°C and snow blizzard and I didn't freeze... I'm very happy with it!

  VastaaPoista
 7. Kiitos!! :) Oho, itte en huomannutkaan sellaisia, täytyykin käydä katsomassa. Kuulostaa hyviltä, ja varmaan aika edullinenkin löytö! Toivottavasti ne on hyvät! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon! Tuota pintaa ei tosiaan hirveän helpolla erota tekonahaksi. Toivotaan tosiaan korkojen kestävyyttä - mulla tuntuu kaikista kengistä menevän korot heti ensimmäisenä. Kuoriutuvat ja korkolaput halkeilevat, mutta kaippa se vain on niin ohuiden korkojen kanssa pelatessa :)

  VastaaPoista
 9. Kiitti vinkistä. Mä olen ennen ollut vähän njäh niitä kohtaan mutta kokeillaan!

  VastaaPoista
 10. Kokeile ihmeessä! Useimmat niistä näyttää kyllä aika muovisilta, mut nää on piristävä poikkeus? :)

  VastaaPoista
 11. [...] tuli pieni paketti kotiin kiitoksena LUMI kevätmallistokisasta, jossa harmikseni jäin kolmannelle sijalle Piretin viedessä [...]

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.