lauantai 2. helmikuuta 2013

Lisää mustaa kenkäkaappiin




Jonnin verran on tässä harmittanut, että olen onnistunut hukkaamaan (!!) Din Skosta joku vuosi sitten ostetut teräväkärkiset korkonilkkurit, jotka olivat kovemmassa käytössä kuin useimmat muut kengät kaapissani. Voi olla, että olen unohtanut ne jonnekin Costumen Esisovittajaa kuvatessamme - se kun on aina yhdenlaista rumbaa asujen vaihdon ja kaiken maailman asusteiden sun muiden roudaamisen kanssa. Joka tapauksessa tuntui, että kenkävalikoimassa ei ole ollut nyt niitä mustia nilkkureita, jotka laittaa asun kuin asun jatkeeksi. Siksipä olin vähintäänkin innoissani, kun löysin nämä simppelit (tekonahkaiset) bootsit H&M:ltä.

Hinta oli 39,95 €, eli ihan hirveästi eivät lompakkoa rankaisseet!
---------

My new boots I found from H&M to replace my old Din Sko boots I have lost at some point. How is that possible - I wouldn't know, but they've been missing for few months now. This pair here was actually a real bargain - the price was just 39,95 €!

16 kommenttia:

 1. Really nice shoes! They are chic and oh so elegant! You can wear these probably with a lot of thing!

  VastaaPoista
 2. Ostin melkein samat kengät Hennesiltä vielä alennusaikoihin, ainoana erona on tuo puuttuva sivusauma! Ne vasta vielä halvat olivatkin, 15 euroa! Ne on ihanat, kuten ovat nämäkin:)

  VastaaPoista
 3. really lovely shoes!! greetings from Italy :)

  VastaaPoista
 4. Amazing boots !!

  Eva de http://evaevidemment.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Noi kengät ovat ihan parhautta! Mä hankin samat kuukausi sitten ja ovat olleet kovassa käytössä!

  VastaaPoista
 6. wow, ihmeen hienot vaikka hm. Itse en oikein niistä yleensä pidä ja ei tule ostettua laadun ja halvan näkösyyden vuoksi..Mutta nää on kauniit!
  Varmana saat mätsättyä tosi kivan lookin!'


  http://nita-karoliina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. ainiin. itse suosittelen jos kapeampi ja sirokpia kenkiä olet haussa niin testaa acne palmoja Tälläsenä merkkikenkä friikkinä on tullut testattua ne toimivaksi. tosin jos et pidä matalammasta korosta niin ne on out of picture :)

  http://rstyle.me/~dYFM

  VastaaPoista
 8. Thanks, I think so too! :)

  VastaaPoista
 9. Eikä, no siinä on olleet edulliset kengät! :D Just mahtavaa, kun löytää kauniita käyttökenkiä halvalla!

  VastaaPoista
 10. Nää on kyllä loistavat, kiva kuulla et käyttöä on tullut! Nyt vaan kadut puhtaaksi jäästä ja lumesta, niin eivät jalasta enää lähdekään! :)

  VastaaPoista
 11. No eikö! Jotenkin tosi hyvännäköinen profiili, eivätkä loista sitä muovipintaansakaan minnekään 5km päähän :) Mä luulen, että nää passaa aika moneen lookiin!

  VastaaPoista
 12. Ah, kitten heel... Oon katsellut jossain vaiheessa vähän Acne 'Donnaa' seuraaviksi Acnen kengikseni! ;)

  VastaaPoista
 13. Hei, mietin h&m laatua - olivatko hyvät jalassa?

  VastaaPoista
 14. Yhden kokeilukerran perusteella ihan ok itse asiassa! Ei mitkään unelmat, mutta paremmat kuin Zaran mitkään (ainakin mun jalkaan) :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.