keskiviikko 20. helmikuuta 2013

I flipped a bit...

On jotain paikkoja, joihin mun ei todellakaan pitäisi mennä. Eikä ainakaan missään maanantaimielentilassa, kun joka tapauksessa tuntuu oikeutetulta ostaa kilo suklaata ja istua kotona nachokuppi naaman edessä feikaten, että viikonloppu jatkuu vielä ihan pikkuisen.

Koska ensimmäisen kuvan näitte jo kuitenkin, niin varmaan arvaatte, että Mikonkadun Collage The Shop on sellainen paikka. Kuvat voivatkin oikeastaan paljastaa lopun... Tein nyt teille joiltain foorumeilta tutun 'paljastuspostauksen' (heh, ei ole mun keksintö), enjoy the pics ;)
 photo ps-chain-wallet-1.jpg
 photo ps-chain-wallet2.jpg
 photo ps-chain-wallet3.jpg
 photo ps-chain-wallet4.jpg
 photo ps-chain-wallet5.jpg
 photo ps-chain-wallet7.jpg
 photo ps-chain-wallet8.jpg

Eli kyseessä on Proenza Schoulerin PS1 Large Chain Wallet, joka on oma "moderni Chanelini". Mustan clutchin ja Chanelin korvikkeen metsästys loppui nyt tähän - jos en sitten joskus myöhemmin jotain uusia tekosyitä keksi. Tämä toimii varsin hyvin sekä kaupungilla että kaiken maailman iltamenoissa, koska harvoin kannan mukanani enempää kuin välttämättömyyksiä (avaimet, lompakko, puhelin ja huulirasva).

Tässä vielä isomman PS1:sen kainalossa

 photo ps-chain-wallet6.jpg

Excuse tämän hankkimiseen voi olla vaikka se, että 1) tarvitsin pienen mustan laukun, 2) olen Proenza-tyttö ja 3) olen ihastellut tätä jo aiemmin. Ihan ex tempore en siis päätöstä tehnyt ;)

----------

I bought a little treat for myself from Collage The Shop... Proenza Schouler Chain Wallet that is! How cute is that? I already own a roomier PS1 but this little beauty will replace my classic Chanel on some occasions!

17 kommenttia:

 1. Tosi ihana ostos! Saat ainakin mun "siunauksen". ;) Voisin haluta tuollaisen itsellenikin. :>

  VastaaPoista
 2. Minkä hintanen toi oli? Aloin iteki kuolaamaan jo niiiin kovasti :D

  VastaaPoista
 3. IHANA!! Paljonko maksoi moinen kaunis laukku?:)

  VastaaPoista
 4. voiih!! aivan täydellinen!! tuollainen sopisi kyllä omaankin kaappiini tai siis olalle ;) vitsi että on kyllä näppärä veska. oliko alussa huomattavissa jotain kuittailua eräälle bloggaajalle...?

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Oli katsellut tuota jo vaikka kuinka pitkään :>

  VastaaPoista
 6. Hehe, toi on mielettömän ihana! Collage the Shopissa hinta 650 € ja Mytheresassa 625 € mut sieltä tulee sit tietty lähetyskulut päälle.

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Ks. yllä hintatieto :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos!! <3 Chanelia ei aina hotsita kuljettaa ja tuohon mahtuu about samat kamat! :) En kuittaillut kenellekään, itselläni on välillä tarve jatkaa viikonloppua maanantai-iltana nachoja mussuttaen eikä ainakaan mennä salille :D Saanko kysyä, ketä muuten tarkoitit?

  VastaaPoista
 9. I-H-A-N-A !! Olisin voinut hyvin napata tuon itsellenikin (jos hinta olisi opiskelija-ystävällisempi;) kun tuolla viimeksi vierailin! Silloin myös ajattelin, että tämä olisi niin sinun näköinen - ihan kamalan väärässä en ollut ! Toivottavasti "yhteinen matkanne" on hieman ruusuisempi kuin tuon isosiskon kanssa ;)

  VastaaPoista
 10. Kiitos!! :) No et tosiaan ollut väärässä.. oon käynyt hipelöimässä tuota jo useampaan otteeseen :D Toivotaan ruusuisempaa tulevaisuutta - ja Collage on ainakin lähellä, jos ongelmia ilmenee :)

  VastaaPoista
 11. aa joo, en tarkottanut siis nacho-juttua vaan tuota "heh, ei ole mun keksintö" -juttua koska yhdessä blogissa oli vähän aikaa sitte selvittelyä jostain viikkokatsaus-kopioinnista :--D olis vain sopinu siihen hyvin kommentiksi :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.