torstai 7. helmikuuta 2013

Copy/Pastepipo/beanie Topshop, laukku/bag Balenciaga, sukat/socks Topshop, kengät/shoes Stella McCartney, neule/knit N.Peal Cashmere (Outnet), nahkatakki/leather jacket Blue Valley (Asos), farkut/jeans Weekday

Weekdayn oma MTWTFSS-kokoelma vaikutti ensi alkuun hurjalta, kun sitä joskus syksyllä showroomilla tarkastelin, mutta nyt olen jo melko myyty koko Thug Life -hommalle. Innostusta ei ainakaan laimenna se, että myös yksi rakastamistani ruotsalaissuunnittelijoista - Ann-Sofie Back - on innostunut 2000-luvun räppiliituraidoista ja gettoasenteellisista otsahuiveista ja esittelee tyyliä BACK-mallistonsa kevätkokoelmassa.

--------

At the first sight, I was not all sold in front of this 'Thug Life' collection that Weekday presents this spring (see those jeans?) but now that even one of my favourite Swedish designers - Ann-Sofie Back - is seemingly enthusiastic about the whole 2000's rap scene fashion I cannot resist anymore. And those jeans... how cool are those batches?

pic: carolinesmode.com/stockholmstreetstyle

(sisältää mainoslinkkejä)

5 kommenttia:

 1. Noi on kyllä makeet pöksyt!

  http://nita-karoliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vau tosi hienot pökät!! Mitä tuo thug-life tarkoittaa, oon ihan tippunut kärryiltä:-D

  VastaaPoista
 3. Eikö! :D Thug Life on Weekdayn ss13 malliston teema.. http://www.urbandictionary.com/define.php?term=thug%20life Ehkä ministi erikoista - Weekday lienee tiennyt - että Thug Lifellä on oma vaatemerkkikin, eikä kyse siten ole vain yleisestä räppimeiningistä. Varmaan ovat sopineet jotain, kun Weekday kuitenkin H&M:n alla on.

  VastaaPoista
 4. [...] mutta ne löytyvät myös kaupoista. Muistatte varmaan, kun hehkutin niitä aikaisemmin täällä!  Napsaisin noiden lahkeista turhat pois, kun olivat 34” pituiset eli liian pitkät [...]

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.