perjantai 22. helmikuuta 2013

Checks

Image and video hosting by TinyPic

paita/shirt Zara, housut/trousers 2nd hand, nahkableiseri/leather blazer Mango, kengät/shoes H&M

Hiukset millälie sykeröllä ja muutenkin rennosti mennään - löysin Jyväskylästä kirppikseltä tuollaiset mummo/pyjamahousut kauniin ruudullisessa kuosissa. Leveälahkeisista pyjamahousuista olen haaveillut jonkin aikaa, mutta niitä ei koskaan tullut sitten tilattua. Nyt löytyi 3 eurolla. Äidin kauhistuneen ilmeen vuoksi jätin samaiselta kirpparilta löytämäni ison punaisen pusakkafarkkutakin ostamatta - kivipesu ja kaikki! - ja jälkeenpäin harmittaa. Pitäisi vierailla useammin Jyväskylässä, niin vanhempia ilahduttamassa (?) kuin kirppareillakin. Alla vielä lähikuva uutukaislaukustani, että sitä rakastan!

 photo checked2.jpg

clutch Proenza Schouler Chain Wallet

--------------

I was visiting my parents in Jyväskylä (Middle Finland) and managed to check out some 2nd hand there, too. I found these funny checked trousers for 3 euros - have been looking for similar but never bought. Do you like my new bag? I'm totally in love with it :)

(sisältää mainoslinkin/commercial link)

22 kommenttia:

 1. Such a beautiful post!

  _
  bloo90fashion

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuo sun uutukainen !

  VastaaPoista
 3. Mulla on yleensä niin, että jos joku kirpparijuttu on halpa ja ihana ja sit sen päälle saan vielä äidin järkyttyneen ilmeen kaupan päälle, niin sitä parempi ostos on ollut kyseessä!! ;D

  VastaaPoista
 4. Great outfit! I love these patterns and the leather jacket!

  VastaaPoista
 5. Ihan mahti asu, nuo pöksyt on kyllä hurmaavat!

  VastaaPoista
 6. Vitsit miten kiva toi laukku! Mä mallailin samaa laukkua joulukuussa pariin otteeseen kun ajattelin ostaa itselleni joululahjan. Olin jo menossa kassalle kun aloin vertailla laukkua siihen suurempaan clutch -malliin. Sen jälkeen toi alkoi näyttää niin pienelle että ajattelin tarvitsevani suuremman laukun. Lopulta en osannut valita clutchin ja ton väliltä enkä sit ostanut kumpaakaan. Toi olisi kyllä ollut parempi valinta... Näyttää sulla tosi kivalta!

  VastaaPoista
 7. Så snyggt du stylat rutor med rutor! Perfekt.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanan näköinen käytännössä tuo uutukaisesi ; ) Itsekin haluan jonkun pikkaisen laukun. Ei jaksa aina niitä jättisäkkejä raahata.

  VastaaPoista
 9. Yks asia minkä vuoks Jkllää tulee välillä kaipailtua, niin on ehdottomasti suhkoht halvemmat kirpparilöydyt. Jos vertaa esim. juttuihin, mitä Helsingistä tulee bongailtua. Ja toisekseen ehkä myös se, että sieltä löytää joskus toosi outoja juttuja, hah.

  VastaaPoista
 10. Makee asu! Ihan osaisin kuvitella itse pitäväni samantyylistä lookkia.

  http://nita-karoliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Hyvä löytö noi ruutupöksyt! Kelpais mullekin jotkut vastaavanmoiset :) Ja näytät aina niin kadehdittavan fressshiltä...söpö sykerö! <3

  VastaaPoista
 12. Kiitos! Se on kyllä silmäterä nyt :>

  VastaaPoista
 13. Haha, ois pitänyt luottaa omaan intuitioon - pitihän se tietää et harmittaa jos jotain kirpparille jättää! :D

  VastaaPoista
 14. Kiitos! Ei mennyt 3 euroa sitten hukkaan! :)

  VastaaPoista
 15. Haha, tiedän ton, valinnan vaikeus, joka päättyy kokonaan ostamatta jättämiseen :D Tää on hyvä valinta, jos kaipaa pikkulaukkua, johon mahtuu about kännykkä, avaimet, kortit, kolikkopussukka ja tyyliin huulipuna :)

  VastaaPoista
 16. Tack! Älskar rutor denna vår... tack vare Dries van Noten ;)

  VastaaPoista
 17. Kiitos! :) "Jättisäkit" käy munkin hermoille välillä, joten tän aion ottaa mukaan aina, kun vaan mahdollista! Sitä paitsi, tästä löytyy tavarat aika paljon nopeammin kuin ison laukun pohjalta ;)

  VastaaPoista
 18. No niinpä! Helsingissä oikeastaan UFFin euron päivät on ainoa mahdollisuus löytää järkevän hintaisia kirpparituotteita...

  VastaaPoista
 19. Kiitos! Ruudut on ihan ykkösiä tänä keväänä :)

  VastaaPoista
 20. Kiitos! :) No, onneksi joskus sentään näytän fressiltä, haha :D Vastaavan tyyppisiä pöksyjä löytyy mm. Asokselta, katselin sieltä aiemmin :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.