lauantai 19. tammikuuta 2013

Viimeinen alelöytöTai ainakin yrittää olla. Näemmä sytyn 'hieman' hitaasti näille alennusmyynneille, kun vasta nyt olen alkanut löytää kaikenlaista 'tuiki tarpeellista' aleista. Toki, etsin pitkään mustaa pitkää villakangastakkia viime syksynä, haaveilin sen yhdistämisestä katutennareihin, aurinkolaseihin ja pipoon, mutta kaavailemani takki jäi löytymättä. Kunnes nyt tärppäsi. Ja vieläpä Nellyssä - nettikaupassa, josta olen tilannut vain kerran aikaisemmin ja jossa en oikeastaan vieraile lainkaan.

Ostoskorin kautta kassalle klikkasin siis kuvan 'Myth' -nimisen takin. Nowhere on brändi (en tiedä, onko Elin Kling enää mukana vai ei, mutta malliston vaatteet ovat suurin osa aika mukiinmeneviä) ja takki oli onnekseni -50 % alessa. Hintaa tuli reilu 110 €.

Näette päälläni ensi viikolla!

------

My last (not latest, but LAST) sale find... Nowhere coat from Nelly.com. It's very seldom I even klick myself to Nelly.com but this time was happy coincidence - I was just browsing and found this coat I've been searching for whole autumn. Not the exact same coat but a black full length wool coat with a belt on waist. -50 % sale, you may just guess how many seconds it took for me to klick it home.

(sisältää mainoslinkin)

5 kommenttia:

 1. Itsekin tilasin samaisen takin vähän aikaa sitten. Olin katsellut sitä jo pidempään, mutta vasta -50% hinnalla raaskin tilata. :)

  VastaaPoista
 2. heippa! onko lämmin vai ihan super ohut villakangastakki? :)

  VastaaPoista
 3. Takki oli kyllä melko hintava aiemmin, hyvä et itsekin löysin sen vasta kun oli alessa! :) Katselin aiemmin Weekdayn vastaavaa, mutta sehän on ollut jatkuvasti loppuunmyyty :/

  VastaaPoista
 4. Moikka! Kyllä tää aika ohut on, mutta tänään -10°C ja vain ohut collari takin alla pärjäsin varsin mainiosti :)

  VastaaPoista
 5. Ooh mahtavaa. Pakko tilata itsekin! Oon KOKO syksyn ja talven metsästänyt pitkää mustaa villakangastakkia, mutta en mistään oo löytänyt sitä oikeaa. Muutenkin tosi vähän ollut kauppojen valikoimassa. Helsinki 10:ssä oli kyllä pari aika täydellistä, mutta ei ihan mennyt budjettiin, vaikka -50% alessa olivatkin... ;)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.