torstai 10. tammikuuta 2013

Tänään nähtyäTänään ehdin töiden lisäksi korjauttaa ripseni Dui Clinicillä (Irene suositteli, eikä turhaan!) sekä käväistä Anna Kareninan ennakkonäytöksessä bonnierlaisten kanssa. Rakastan pukudraamoja, ja etenkin sellaisia pukudraamoja, joissa on Keira Knightley ja Jude Law. Suosikkini pukudraamaleffoista on tämänkin jälkeen tosin Ylpeys ja Ennakkoluulo, mutta ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa - visuaalisesti upea leffa, 1800-luvun Venäjän keisarikunnan glamouria ja tietenkin klassikon juoni ;)
Ja whoopsie, kävin myös kaupassa. Mukaan lähti H&M:n Balmain-henkinen svetari (29 €) ja Proenza Schouler-inspiroitunut jakku Zaran alesta (39 €). Hyvin olen ready-to-wear-läksyni lukenut. Mutta nyt ihan oikeasti kukkaronyörit kiinni ja nopeasti. Aina sama laulu siitä, miten en varmasti tällä kertaa osta aleista mitään, mutta loppujen lopuksi hassaan sinne satasia ja toiset mokomat vielä uusiin mallistoihin, jotka roikkuvat alerekkien vieressä. Naurettavaa itsekurittomuutta :)

Mutta tuo H&M:n college tulee näyttämään niiiin hyvältä raidallisten Zarahousujeni kanssa! Ah! Näette viikonloppuna ;)
-----------

Today: Fixed my lash extensions at Dui Clinic, def worth visiting if needing any beauty salon treatments when in Helsinki; went to see Anna Karenina movie preview at Maxim (you should go see it,  at least if you love a good old classic, glamour of 19th century Russia and a movie with fantastic costume designs) and well yes, shopped something. I love that H&M sweater with 'a bit' Balmain-ish print: going to wear it with my striped trousers from Zara. I'll post a photo on next weekend :)

6 kommenttia:

 1. Mitkäs nuo ihanat töppöset ovat? :)

  VastaaPoista
 2. Oiiii mä NIIN aion mennä katsomaan myös Anna Kareninan, näyttelijäkombo melkoisen houkutteleva tosiaan! Mun lemppari pukudraama on samaisen Kareninan ohjaajan mielettömän koskettava ja kaunis Sovitus (Atonement) jota niin ikään Keira (ja ah niin ihana skottinäyttelijä James McAvoy) tähdittää, suosittelen erittäin lämpimästi jos et oo vielä nähnyt!

  Ai niin ja mahtiostokset! :P

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä tosi hyvä, tuli tosi nätit ripset! :)

  VastaaPoista
 4. Haha, ne on Dui Clinicin sisätöppöset :)

  VastaaPoista
 5. Jes, nyt tiedän, mitä vuokraan seuraavaksi Makuunista! :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.