tiistai 8. tammikuuta 2013

Perässälaahaja lukee: Fashion Industry Confessions(Alimmainen ei tosin ole Columbinen mukaan totta, eli hienoisella varauksella 'huhuihin' kannattaa suhtautua:))


No, syytän sitten vaikka päivätyötäni kaukana muodin parista, koska en ollut törmännyt tähän superhypetettyyn blogiin aiemmin. Nyt aivan koukussa, kiitos Maria T.:n.

Blogi jakaa sisäpiiriläisten herkullisia ja raadollisiakin juoruja muodin maailmasta, eikä sitä voi sulkea kun sen kerran avaa. Bloggaaja joutui kerran jopa pitämään tauon bloggaamisesta, koska tämä tunnustusblogi on herättänyt niin suurta närää muotimaailman sisäpiireissä. Tällaista säpinää ei toisaalta olisi, mikäli edes osa huhuista ei olisi totta. Esimerkiksi Givenchy for H&M -huhut lähtivät liikkeelle tästä blogista, huhut, joita H&M ei kieltänyt missään vaiheessa´!

Herkkua blogi on ainakin meille sivustaseuraajille; nyt tekin jäätte koukkuun tähän ihanaan kamalaan blogiin!
----------
Finally I found this blog, too. If you haven't found it yet, you def should. HERE. Her sources are to blame for the exciting Givenchy for H&M rumours, for example!

10 kommenttia:

 1. ... Ja nyt kaikki sit tietää, buu. No, aika aikansa kutakin. :D

  VastaaPoista
 2. Ai ku mä tiedän, niin kaikki tietää? :)

  VastaaPoista
 3. Hahaha, repesin tolle Alexa Chung -kommentille....Lol. Pitää ehkä tutustua, vaikken muodin sisäpiireistä niin kiinnostunut olekaan :P

  VastaaPoista
 4. ...blogilla on mainintoja Espanjan Elleä ja Taiwanin Vogueta myöten, no big secret :)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa, jos vähänkään noista tunnetuimmista nimistä tietää... aika herkullista - ja pöyristyttävääkin materiaalia! :D

  VastaaPoista
 6. Tiedätkö missä liikkeessä tai nettikaupassa myytäisiin Suomessa/Helsingissä Vivienne Westwoodin koruja?

  VastaaPoista
 7. Höh, en tiedä... Jos My o My'ssa tai Helsinki10:ssä ei ole, niin sitten en osaa kyllä sanoa Suomessa olevista liikkeistä. Eikö Westwoodilla ole ihan ikiomakin nettikauppa, muistelisin? :)

  VastaaPoista
 8. Tiedän sitten missä vietän seuraavat päivät :D

  VastaaPoista
 9. Tunsitko olosi paljonkin paremmaksi kun "suuri" yleisö ei tiennyt blogista.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.