maanantai 28. tammikuuta 2013

Pari suosikkiaWhyredin iso Flora-neule, johon kietoudun aina silloin, kun on rumapäivä, löhöpäivä, ei-takkia-mut-ei-t-paitaakaan-päivä... mikä tahansa päivä. Luottovaatteiden aatelia.Hieman uudempi lisäys vaatekaapissani - Ann-Sofie Backin malliston iso musta paita, jossa on häkellyttävän syvä kaula-aukko. Ei nyt sentään napaan asti, mutta kuitenkin. Olen jonkun sortin kaula-aukkofani mitä iltapukeutumiseen tulee - ja siksi kun alle heittää jonkin sopivan pitsihuitulan, on tämä liehuhelmainen alelöytöni varmasti kovassa käytössä kaikenlaisissa kekkereissä kirmaillessani.

-----

Few favourites from my wardrobe; you might call the safe havens on those 'i'm-too-ugly-to-leave-the-house' days...

6 kommenttia:

 1. Hei, olen itsekin katsellut Floraa. Minkäkokoinen sinun on? Näyttää kivan rennolta, ja juuri tuommoinen loose-meininki houkuttelee! Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
 2. Suosittelen hankkimaan! Toi on kooltaan S. Parempia kuvia siitä löytyy esim. tässä postauksessa: http://auroranhenkarit.costume.fi/2012/08/17/sweet-uniform/

  VastaaPoista
 3. Tuollainen löysä musta neule on kyllä monien päivien pelastus! Mutta tuollaisen mustan kaulus-kaula-aukkopaidan voisin vielä haluta kaappiini! Sit ei paljoa muuta tarviskaan (se tosin ei estä hankkimasta liikaa...)

  VastaaPoista
 4. Två snygga och väldigt praktiska plagg! Ett måste i varje garderob =)

  VastaaPoista
 5. Toi on itse asiassa sininen, näyttää vaan hassusti mustalta tuossa keltaisessa valossa. Mut tuokin pelastaa usein ;) Eipä sitä hirveesti muuta tarttiskaan, näillä menis helposti monta päivää :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.