sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Jokapäiväinen mustammenahkableiseri/leather blazer Mango, silkkipaita/silk shirt Weekday Collection, farkut/jeans Asos, kengät/shoes Jeffrey Campbell for Nasty Gal, laukku/bag Proenza Schouler PS1, huivi/scarf Acne 'Canada'

Asu parin päivän takaa - tässä vihdoin mukana se nahkableiseri! Tavallaan asu muistuttaa vuodesta 2009 tai 2010... siitä ihanasta Balmainin nahkableiseristä, jossa oli terävät olkapäät ja sotilaalliset nappirivistöt. Tällä tavalla olisin pukenut senkin, jos koskaan olisin moisen käsiini saanut. Myös valkoinen silkkipaita on uusi - ostin sen Weekdayn alesta, kun -50 % alennuksella sain. Weekday Collectionin vaatteet ovat järjettömän ihania, mutta omalle budjetilleni vähän suolaisen hintaisia. Onneksi joku oli jättänyt tämän juuri sopivassa koossa rekkiin, niin sen onnellisena sieltä mukaani kalastin. Muhkea huivi sen sijaan on ehkä hitusen oma lehmä ojassa ostettu poikaystävän joululahja, jonka nappaan aina silloin tällöin mukaani, kun joudun vastavuoroisesti lainaamaan hänelle jotain kaulaliinoistani. Fair deal there :)

--------
An outfit from a couple of days back - somehow reminds me of 2009 or 2010. That was the first time I laid my eyes on a leather blazer but never got one. Remember that Balmain leather blazer with sharp shoulders and military buttoning? Loved it. However, this is how I wear a leather blazer even though I hoped to wear it like this 2-3 years back already :)

4 kommenttia:

 1. Oi mitä täydellisyyttä!!! Tuo bleiseri on kyllä huippu ja sun hiukset on aivan super hyvät.

  Voi miksi mä en jaksa kävellä arjessa koroilla?? Omat perusasut saisivat ihan uuden ulottuvuuden jos jalassa olisi kivat korkonilkkurit. Ehkä multa vaan puuttuu se jalkaan täydellisin malli, täytynee yrittää metsästää jostain...

  VastaaPoista
 2. Taidanpa kaivaa kaapin perukoilta oman nahkableiserini... Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihana sinä! Harvoinpa sitä tulee arjessa koroilla mentyä munkaan - ainakaan näin talvisin - jos nyt Pistoleita ei kuitenkaan koroiksi lasketa :) Hyvä lesti auttaa kyllä melkoisesti!

  VastaaPoista
 4. Kaiva ihmeessä! Uusiokäyttöön nääs ;)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.