lauantai 26. tammikuuta 2013

Favorites that istakki/coat Topshop, silkkipaita/silk shirt Weekday Collection, farkut/jeans Asos, kengät/shoes Acne, laukku/bag Céline

Tänään mentiin selkeällä suosikkiasulla, jonka vetäisen päälleni miltei joka ikisenä sellaisena päivänä, kun ei ole aikaa eikä jaksamista miettiä pukeutumista. Harmikseni niitä päiviä on tuntunut tässä kasautuvan... Kävimme tänään (turhaan) katsomassa uutta autoa ja toisekseen syömässä perus lauantaifalafelit Kallion Fafa'silla. Fafa's on nyt ollut agendalla useamman viikonlopun jo, ja jättimäisellä feta-munakoiso-pitafalafelilla pärjää helposti iltaan saakka. Kannattaa käydä, jos ei ole vielä käynyt testaamassa.

Toivottavasti ei tule tavaksi, mutta olin liikkeellä jälleen meikittä, hiukset harjaamatta ja aurinkolasit päässä. Yritän skarpata ja saada huomenna napsittua vähän parempia asukuvia. Ehkäpä innostun ja harjaan hiuksenikin :)

---------

Basic Saturday, basic outfit. Trying to be more innovative tomorrow... :)

 

9 kommenttia:

 1. Hah mikähän siinäkin on että parhaimmat asusi ovat muelestäni juuri näitä ei mietittyjä! Toki tykkään muistakin. Ja olin juuri tulossa kommentoimaan että rakastan hiuksiasi! Niin simppeli ja täydellinen. :-)

  VastaaPoista
 2. Valkoinen paitis ja tummat farkut toimii aina ja noilla saappailla ja laukulla, asu on täydellinen ! Jos et olisi kirjoittanut olevasi ilman meikkiä ym. en olisi huomannut mitään :)


  Rentouttavaa sunnuntaita !

  VastaaPoista
 3. Haha, hyvä noin päin, niitä kun tuppaa aina olemaan enemmän :) Kiitos kehuista, ihana!

  VastaaPoista
 4. Eihän sitä meikittömyyttä huomaa, kun aurinkolasit pelastavat ;) Kiitos paljon! Peruspaita ja mustat farkut ovat pomminvarma yhdistelmä kyllä :)

  VastaaPoista
 5. kiva lookki. noi almat on mun go to bootsit muiden acnejen ja wangejen kanssa. kannattaa kokeilla acne free bootseja. todella hyvät jalassa!
  http://nita-karoliina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Oon miettinyt niitä itse asiassa! Hyvä kuulla, et ovat käveltävät... niitä ei oo koskaan liikaa :)

  VastaaPoista
 7. Fabulous outfit. Really love this coat!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.