tiistai 15. tammikuuta 2013

Boho winter

hattu/hat Gina Tricot, takki/jacket bf's, mekko/dress Zara (ale), laukku/bag Céline, kengät/boots Acne

Lauantaina oli toki kaunis ilma, joskin myös hyvin kylmä, mutta harmikseni puolet auringonpaisteen tuottamasta nautinnosta meni ohi, kun kimmeltelevä hanki kirveli arkoja silmiäni niin kamalasti. Näillä sanoin pahoittelen siis ensimmäisen kuvan ilmettä :)

Mekko on miltei uusi - ostin sen Zaran alennusmyynneistä ihan vain siitä syystä, että se muistutti niin paljon Isabel Marantin kauniita bohomekkoja ja arvelin kaipaavani sellaista jossain vaiheessa kevättä ja kesää. Tiedetään, hyvin pian, jos ei jo nyt, melkein-sama-kuin-se-ja-se-huippudesigner -perusteluni alkavat kuulostaa kohtuullisen erikoisilta. Vogue Collectionsin tankkaaminen iltalukemisina saa jäädä ja tilalle tulla jotain vähemmän ostohaluja herättävää. Mutta mekon kangas, se on hyvin ohutta ja liehuvaa, voin vain kuvitella, kuinka kivalta se tuntuu kesän lämmössä. Vähän suggerointia tässä tosin tarvitaan, että onnistuu uskottavasti kuvittelemaan hellettä... Mut kyllä se sieltä tulee. Toivottavasti parempana kuin viime kesänä.


-------
Nicest thing about -15°C is the sunshine. It's almost guaranteed the lower the temperatures drop. Not so nice, though, is that my eyes get super sore very easily in bright sunlight (I'm making vampire jokes of this one, it could be fun but as it's me who's joking, they aren't) and I need sunglasses. So, nothing bad about sunglasses, but leaving them home makes things difficult. I tried my best but you might have a chance to spot my feelings from my face in the upper photo ;)

7 kommenttia:

 1. Nätti mekko. Onkohan se sama, kuin Columbinella näytti olleen?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! En osaa yhtään sanoa, mikä mekko Columbinella on ollut.

  VastaaPoista
 3. Miksi tästä blogista on tullut niin kapea? Liittyykö se jotenkin kännyköihin?

  VastaaPoista
 4. What? Mulla tää näkyy ihan normaalina :/

  VastaaPoista
 5. Aah daa, katsoin tätä miniläppäriltä, näköjään koko on laitettu skaalautumaan selaimen koon mukaan! Mä mietinkin, että miksi tästä on näin kapea tullut XD

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.