keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Pretty things

Pitäisi varmaan alkaa pitää 'tänään minua ilahdutti' -kuvapäiväkirjaa niistä pienistä asioista, jotka ovat ilahduttaneet, ettei koko talvimaailma tuntuisi niin voimia vievältä. Koitetaan tänään nyt ainakin!1. Monkista ostettu hassu avaruuskuori puhelimelleni ja toisaalta lemppari 'työkynsilakkani', jota on kertynyt useampikin purkki kaappiin muun muassa siskolta saamanani yllätyslahjana (!). Lakka tekee kynsistä juuri sopivan vaaleat, vähän kuin hillityn manikyyrin jälkeen sekä ilahduttaa kestävyydellään. Ei halkeile huomenna.2. Johannan tuoma kaunis kukka, jonka nimeä en tiedä/muista, mutta joka on säilynyt kauniina jopa pari viikkoa, vaikka en ole sitä sen kummemmin hoitanut.

--------

Few things that made me happy today: my new iPhone cover from Monki, unbeliavably long-lasting (won't be fading away already tomorrow) and a beautiful flower my friend Johanna gave me.

4 kommenttia:

 1. Noi kännykänkuoreton kyl mahtavat :)

  VastaaPoista
 2. Moikka, haluaisin ostaa/ tilata tollaset avaruuskuoret, mistä löytäisin suomesta tollaset?
  Monkia ei oo oikein lähettyvillä, enkä osannut etsiä Monkin nettisivuilta niitä..
  Voitko auttaa? :)

  VastaaPoista
 3. Eikö! Maksoivat 8 euroa ja ovat vielä vähän kumimaiset pinnaltaan, eli ei ainakaan kännykkä tipu! :)

  VastaaPoista
 4. Hmm, en ole harmi kyllä nähnyt niitä missään muualla kuin Monkissa täällä Suomessa, ja Monkin nettikaupasta ne ovat jo loppu. Avaruuskuoriahan saa kyllä vaikka minkälaisia esim. jenkkisivustolta Etsystä, jossa shoppaileminen pitäisi olla ihan turvallista jos maksaa PayPalin kautta. Harmi etten voinut olla avuksi! :(

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.