sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Pikamoi

clean_rain
Hejsan - oon täällä vanhempieni luona Jyväskylässä ja siksi pitää vähän hiljaista blogin puolella, kun tuttuun tapaan keskityn vain rauhoittumiseen ja etenkin syömiseen. Kävin kuitenkin eilen pyörähtämässä keskustassa, koska olin saanut äidiltäni synttärilahjani toiseksi puolikkaaksi kauneushoitolavisiitin (ah, pitäisiköhän tämä ottaa jonain vinkkinä sitten?). Löysin Halonen -vaateliikkeen alakerran alelaarista klassisen english check -huivin 10 eurolla ja koska hajuveteni on viittä vaille loppu, pelastin Stockmann Beautysta uuden Clean-tuoksun itselleni. Tämän hetken suosikkipaikkaa Cleaneissa hallitsee Shower Fresh, liekö tässä sitten sen voittaja. Maison Martin Margielan 'Untitled' -hajuvettä havittelin, muttei ollut tarjolla.

Tänään paluu Helsinkiin ja huomenna normaalisti töihin - nautin nyt viimeiset hetket äidin ruuista ja palaan huomenna asukuvien kanssa :)

4 kommenttia:

 1. Voi, ihanaa, oot palannut! En jostain syystä ole törmännyt aikaisemmin tähän uuteen blogiisi (vaikka näemmä aloitit sen jo maaliskuussa), ja nyt kun se tuli sattumalta vastaan niin voi onnen päivää! Olit aikoinaan suosikkiblogini ja nyt siis varmasti sitä myöskin jatkossa :) Kaikkea hyvää sulle! :)

  VastaaPoista
 2. I love your Blog and your Style.Where is that scarf from? I´ve been looking for something like that for ages.

  VastaaPoista
 3. Haha, oh no! Onneksi löysit sitten tänne takaisin kuitenkin <3 Lupaan olla selostamatta lopettamisesta enää koskaan, mikäli en aio päätöksessäni vankkumatta pysyä! :)

  VastaaPoista
 4. Thank you sweetie! That's from Halonen (not too trendy clothing store in Finland). Can't remember if there was any label on it, will check that at home!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.