keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Panosta/pihistä


Mikäli Stella McCartneyn kengät tai Isabel Marantin housut viehättävät, mutta rahapussin tilanne estää isot hankinnat, voi samantyylisiä housuja ja kenkiä bongata paljon edullisemmin Nellystä ja Topshopista. Pihistämisestä voi olla hyötyäkin: Topshopin kengät muistuttavat paljon Stella McCartneyn kenkiä, mutta malli on paljon soveliaampi Suomen ilmastonoloihin paksun korkonsa vuoksi :)

Topshopin kengät/Stella McCartneyn kengät/Isabel Marantin housut/Nellyn housut


-------
Spend or save, Topshop/Stella McCartney and Isabel Marant/Nelly.com


 

5 kommenttia:

 1. Ou nou, tämän piti olla "älä osta vaatteita" -kuu, mutta nuo Topshopin kengät sai taas ostohalut jylläämään.. Stellan kengillä en varmaan pysyisi edes pystyssä, 12cm korko on mulle aika maksimi :) Kommentoin myös aiemmin Ginan ja Hennesin kevätmallistopostaukseesi. Niin tosiaan, kait ne kevätvaatteet tulee jo ennen joulua.. en ole tajunnutkaan niiden tulevan ennen tammikuuta, jolloin olen aina hahmottanut kevätkauden itselleni alkavan. Vaikka oikeastaan löytöjensä kanssa saa odottaa maaliskuulle ennen kuin niitä voi edes käyttää, voi talvea :(. Mut juu, käyn sitten vaanimassa Hennesin tulokkaita, kuvassasi vilahtanut punainen neule oli hieno, samoin jossain muussa blogissa näkyneet liehuvat punaiset housut. Pystyn jo visualisoimaan kokopunaisen asun, tulispa kevät pian!

  VastaaPoista
 2. Ohhoh noi Topshopin buutsit on kyllä hullun mageet! Hienommat kuin McCartneyn :)

  VastaaPoista
 3. Topshop yllättää aina now and then :) Mä _yritän_ olla ostamatta mitään ennen joulua... :D

  VastaaPoista
 4. No niinpä, ne alkaa tulla ihan vaivihkaa ja salamyhkäisesti kauppoihin. Juuri eilen ihmettelimme Johannan kanssa, että Zarassakin on jo kevätkokoelman raitavaatteita, joita odotimme vasta tammikuulle! Tsekkaa muuten, jos kokopunainen kiinnostaa, niin tämä H&M Spring 2013 lookbookin asu: http://www.realliferunway.com/picture/hm%20women%20spring%2013%2011.jpg?pictureId=16811138&asGalleryImage=true
  Aika cool!

  VastaaPoista
 5. Uu mama, no tossa on just ne samat housut!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.