lauantai 1. joulukuuta 2012

Laukkuvalintoja korjaillenViime uuden vuoden vietin perheeni kanssa Pariisissa ja toin sieltä matkamuistona itselleni Célinen kaksivärisen cabas-laukun. Alkuperäinen suunnitelmani oli ollut hankkia Elin Klingin kädessä nähty Célinen zippe cabas, mutta nuukuus iski viime metreillä La Fayettella ja päädyin kaksiväriseen veskaan. Kotiin palattuani päätös on jurppinut nyt melkein vuoden päivät siihen päivään asti, kun päädyin Ranskan eBay'hyn katselemaan Célinejä. Täysin onnenkantamoisella silmiini sattui parin kauniin trapeze-laukun ja jokusen upean Célinen vanhan mallin välistä tämä zippe cabas ja päätin korjata vuoden takaisen virhepäätöksen.

Laukun ostaminen oli aikamoinen prosessi - jouduin hyödyntämään sekä pikkusiskoni että ystävieni ranskan taitoja, koska aiempien kokemuksieni perusteella ranskalaiset myyjät eivät välttämättä vastaa englanninkielisiin viesteihin. Kiitos kauppojen onnistumisesta kuuluu siis myös siskolleni ja ystävilleni :) Oi onnea, vähäksi aikaa laukkuhuolet jälleen nurkkaan!

5 kommenttia:

 1. Itse sain hankittua vuosi sitten ko. laukun, kun vaan soitin Pariisiin Printempsille, josta laukku onnekseni sattui löytymään. Olen ollut laukkuun todella tyytyväinen. Oletko muuten laittanut itse pohjaan jonkun kovikelevyn tms.?

  PS: Moikkasin siskoasi lähikauppani kassalla noin viikko sitten. Olette kovin samannäköisiä.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti olet tykännyt! En ole ehtinyt vielä mitään levyä laittaa, mutta ainakin vaikuttaa, että tulen tykkäämään tästä ihan hulluna, kun kerran sitä niin pitkään ihastelinkin :) Mielelläni näin vähän vaivaa (eh, vaivasin sivustaseuraajia) tämän saamiseen, kun sain melkoisen edullisemmin noin käytettynä. Sisko sanoikin, että joku moikkasi häntä, hauska sattuma :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on se unelmalaukku :) onnea

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Oon ihan superhypertyytyväinen nyt! :)

  VastaaPoista
 5. Itsellänikin on tuo karvalakkimalli Cabas-laukusta. Se vetoketjullinen on varmasti aavistuksen tukevampi ja vetoketjut ovat aina jotenkin hieno yksityiskohta! Onnea!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.