perjantai 14. joulukuuta 2012

Kirjavinkki: Trashion - tee itse huippumuotisiPiti jo aiemmin esitellä teille ihana lahja, jonka sain Teemulta syntymäpäivänäni. Outi Pyyn (niin, juuri hän, Laura Birnin linnanjuhlamekon suunnittelija) uusi Trashion - kirja tuli aivan oikeaan osoitteeseen, kun ajattelee pienoista kirpparihulluuttani - jota en harmikseni ole ehtinyt viime aikoina toteuttamaan, pikku olkapääkoristelu taisi olla viimeisin - ja löytöjä, joita poimin sieltä catwalk-kuvat silmissä vilisten. Kirja rakentuu inspiskuvista, joiden jälkeen seuraavat ohjeet juttujen toteuttamiseen (!jes!) ja sen jälkeen pienistä maanittelevista tietoiskuista kustomoinnin, kierrättämisen kuin vaatehuollonkin suhteen.


Mallina tuttu tyttö!

Mikäli kirppareilla löytyvät mielestäsi parhaat jutut ja huippumuodin itsetekeminen kiinnostaa, toimii tämä kirja varmasti sullekin! Toisaalta, mikäli jonkun pitäisi vähän vähentää kulutustaan, mutta muotihulluus estää, voisi kirjalahja sopia myös avaamaan vähän silmiä.

Tuli äkillinen himo hankkia ompelukone ja lähteä rämpimään Hakaniemen Fidaan.
Paremmin Outsapopina tunnetun Outi Pyyn blogi on varmasti monelle myös tuttu - vinkkinä, että se on alkanut ilmestyä suomeksi, käykää ihmeessä vilkaisemassa sitä täällä!

Kiitos Teemu, saan sulta aina parhaat lahjat! ;)

-------

Blogger and designer Outi Pyy has written this amazing DIY book that I got as a birthday present from Teemu! Thank you so much :)

2 kommenttia:

  1. toi kirja vaikuttaa tosi kivalta!! vois harkita ostaa itelle vaikkapa joululahjaks :D

    VastaaPoista
  2. Toi on ihan superkiva, alkaa sormet syyhytä ompelukoneen pariin samoin tein kun ton avaa! :)

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.